blindson76 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- sitede herhangi bir video linki olmaması gayet normal
2- video linkinin sürekli değişmesi ve akışın rtmp ile olması alışıldık bir durum.
3- web browser'ın ağzıyla kuş tutmasına gerek yok zaten linki alabilmek için. sadece playerin yaptığını yapması yeterlidir.
velhasıl kelam link her şekilde yakalanır emin olabilirsin.
arkadaşlar playerın yaptığını yapamıyoruz diyorum işte player şifreli zaten neden bu kadar çok beni inanadırmaya çalışacağınıza brightcove şirket bu birçok yabancı video yayınlayan firma bu şirketi kullanıyor. Gidin deneyin olmaz demiyorum ki ertan2002 hocamın da dediğin gibi bu webbrowser ile yapılamıyor dedim sadece.

Bunu da neden dedim aynı yorumlar gelmeye başladı.

Herkes bir yorum atıyor bana yapılacağını kanıtlamaya çalışıyor arkadaşlar yapılıyorsa buyrun şirketin adını da verdim internetten araştırınca bu şirketi kullanan birsürü site bulabilirsiniz. Deneyin bi tanesini.

Ben yapılmaz demiyorum ama siz inatla yapılır diye iddaalı mesajlar atıyorsunuz. Ben Amatör biri için zor diyorum. ve bende amatörüm diyorum. gereksiz yere ego tatmini yapar gibi "yapılır sen birşey bilmiyorsun" manasına gelen mesajlar atmanıza gerek yok. ben birşey bildiğimi de iddaa etmiyorum ki açıkça diyorum amatörüm diye. Yapılır tabiki yapabilen varsa da buyrun yapın herkes faydalansın. bende dahil...