2008'den beri buraya üyetim, o kadar domain gönderdim, sadece 1 domain sattım domain arıyorum bölümünde, şansıma küseyim oda adsense banlı çıktı geri aldım domaini. Domaini de buradan bi arkadaştan almıştım bansız olduğunu söylemişti.

Bazen bende domain arıyorum ama ne yazıkki aradığım türden domainler gelmiyor çok alakasız domainler geliyor insana yada reg fee'lik domaine adam bir servet istiyor. :-) Nezaketen de olsa kimse dönüş beklemesin, bu sadece R10 yada Türk forumlarına has birşey değil, Amerikan ve diğer forumlarda aynı. Cevap vermemek demek ilgilenmiyorum demek, bu kadar basit.

Benim kızdığım nokta, burada asıl sorun şu, alıcıların çoğu gerçekci bir bütçe yazmıyorlar yada hiç bütçe yazmıyorlar. Bütçe sordun mu cevap veren var, vermeyen var.

Arkadaş burada MyNet tarzı portal için domain arıyor, ve cuzi bir rakam diyor, peki ama cuzi bir rakam ne? Kime göre cuzi? Neye göre cuzi?

Bütçe belirtme zorunluluğu var ama kimse takmıyor.

Bende bütçe belirtmeyenlere yada sorduğumda cevap vermeyenlere cevap vermiyorum.

Bu kadar basit.

Bu bölümün iyi olması için bütçe zorunluluğuna uymayanların uzaklaştırma cezası alması lazım. Artı domain gönderecek arkadaşlar yüksek bütçe yazanlara bir baksınlar iTrader'ine değer mi değmez mi diye. Adam yüksek bütçe yazıyor bir bakıyorum iTraderine 20 TL'ye domain almış, 30 TL'ye tema almış vs. :-)