Arkadaşımın yazmış olduğu güzel bir sistem var. Sistemin admin paneli mevcut. Bu panelde facebook ile giriş yapıp uygulamaya izin verdikten sonra çalışmaya başlıyor.
Çalışması da şöyle. Veritabanındaki çeşitli sütunlarda bulunan bilgileri yan yana getirip facebookta otomatik olarak paylaşıyor.

Örneğin a sütununda Ali b sütununda ata c sütununda bak yazıyor ise sistem bunu yan yana getirip Ali ata bak. şeklinde paylaşıyor. Mantığını kısaca böyle anlatmış olayım.

Ve en önemlisi bunu 10 dakikada bir yapıyor. yani facebook sayfasında 10 dakikada bir paylaşım oluyor. (10 dakikayı biz belirliyoruz.)

Ayrıca aynı anda 2 facebook sayfasında da paylaşım yaptırabiliyorum.

Ancak tek sorunum şu. Ben 1. facebook sayfasında paylaş butonuna bastığımda paylaşım başlıyor, sorunsuz bir şekilde belirtilen sürede bir paylaşıma devam ediyor ama ben tarayıcıyı kapattığım anda paylaşım duruyor.
Yani istediğim sistem elimde mevcut ama tam değil. Tarayıcının sürekli açık kalması da bana ek olarak elektrik masrafı. Sonuçta bilgisayar sürekli açık kalacak.
Benim isteğim bilgisayarla tarayıcıyla işim olmadan yönetim panelinden paylaş dediğim anda bilgisayarı kapatsam bile aylarca paylaşıma devam etmesini istiyorum.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Sorusu olan varsa sorabilir. Ayrıca fiyat olarak bu işi yaparım diyen arkadaşlardan fiyat bekliyorum.
Not: Natro kullanıyorum.