Biliyorum birçok arkadaşım benim geçmişte yaşadığım sıkıntıları ve problemleri yaşıyor.

Sizleri kendi yöntemlerimle başarıya ulaştığım ve farklı yöntemler üreterek devam ettiğim hit ve kazanç odaklı bir film sitesi sahibi yapmaya geldim.

Öncelikle şunu belirteyim; şu anda elimde denemiş olduğum içerik gönderimi ve başlık kalıbı olarak 5 farklı stratejim var.

O nedenle bu hizmetimi şimdilik 5 arkadaşa sunabileceğim. 6. kişi bu çalışmadan faydalanmak için bir süre beklemek zorunda kalacak. (Sonraki süre zarfında yeni çalışmalar için nadasa yatacağım)

Kendim için açıp başarıya ulaşamadığım siteler sonrasında farklı birşeyler yapabildim ve başarıya ulaştım.

En son yaptığım siteyi 2 ayda 20k hitlere kadar çıkardım ve r10 üzerinden satışını yaptım.

Konuda ne yazık ki sitenize şöyle böyle yapıyorum diyerek yaptığım çalışmayı anlatamam el emeği göz nuru %100 başarı olacağına garanti veriyorum.

Yapılan çalışma sonucunda siteniz hitlenmezse geri ödeme garantisi veriyorum. Mümkün olduğunca yeni açılmış siteleri tercih edeceğim. Saçma sapan bir dünya çalışma yapılmış siteyi al bunu dirilt diye kimse gelmesin bana.

Tekrar altını çiziyorum; yapacağım çalışmalar sitenize özgü olacak diğerleri gibi bir strateji geliştirip herkese aynı lokumu yedirmiyoruz prensip gereği.

Bu çalışmanın bedeli: 150 değerli Türk Lirası

Çalışma yaptırmak isteyen arkadaşlar PM ile irtibata geçebilir. Neler yapacağımı öğrenmek isteyen arkadaşlar da paypal hesabıma 5 TL geçtikten sonra çalışma hakkında sorular sorabilir. (Bunu bilgilerin gizliliğini korumak adına yapıyorum. Boş beleş insanlarla uğraşmak istemiyorum.)

Paket yok, 100 kişiye yapılmış aynı çalışma yok. Herşey özgün herşey düzenli herşey tertemiz.