Diyorsunuz

İyice araştırmak lazım. Ayrıntıya girmek istemem. Orada hiçbir yanlış yok.
Türkçe kelimesine gelen ek kesme işareti ile ayrılmalı. Yanlış bu.

Şaka mı? Özel isimlere gelen çoğul eki hariç bütün ekler kesme işareti ile ayrılır. Ayrıntı gerektiren veya araştırmalık bir durum yok, ilkokul birinci sınıf talebesinin bile bildiği bir şey bu.
Dalga geçilecek bir konu göremedim ben. Kelimenin "Türkçe'ye" olarak yazılması gerekiyordu. Rus'ça olarak değil, Rusça'ya olarak yazılsaydı ayrılırdı. TDK'ya dikkatli bakınız.
---------
Edit:
İnceleyiniz
Yahu bir kesme işaretini koymayan, üstelik uyarıya rağmen bunda direten bir adam düzeltmenlik yapacak. Hemde parayla.
İşte bu gibi adamlar, r10'da bir kişiye iş verirken 1 değil 2 değil 10 kere düşünmemiz için en açık kanıt. Bir keresinde adını buradan vermeyeyim birine makale yazdırdım böyle bir rezalet görülmemiştir. Dikkat etmek lazım.
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. Forumda uzun süredir makale yazarlığı yapıyorum. Yardımcı olmak istedim buyurun, birlikte okuyup öğrenelim.
Kaynak:
http://www.tdk.gov.tr/index.php?opti...lar&Itemid=132
"UYARI: Özel adlara getirilen yapım ekleri, çokluk eki ve bunlardan sonra gelen diğer ekler kesmeyle ayrılmaz: Türklük, Türkleşmek, Türkçü, Türkçülük, Türkçe, Müslümanlık, Hristiyanlık, Avrupalı, Avrupalılaşmak, Aydınlı, Konyalı, Bursalı, Ahmetler, Mehmetler, Yakup Kadriler, Türklerin, Türklüğün, Türkleşmekte, Türkçenin, Müslümanlıkta, Hollandalıdan, Hristiyanlıktan, Atatürkçülüğün vb."