Cinan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GTA 5'i bir heyecanla aldım ancak pes 2014 almalıymışım açıklayım. Ben memurum 12 24 çalışıyorum yani günümün yarısı uyumakla geçiyor. GTA 5 cok kapsamlı bir oyun cok geniş ve harika. Yani bu oyunu almak yerine PES 2014 almalıymışım. Hem ev arkadaşım benim oynayışımı izlemek zorunda kalmaz Alalı 2 gün olmadı fişi mevcuttur kaybetmediysem evde, 220 TL'ye aldım D&R'dan satış fiyatım 170 TL'dir. Toplam 3 saat oynadım oynamadım bisey. Satıs sebebim sadece budur gerçekten sorunsuzdur. Az cok geçmişim var beni bilenler bilir. Haritası falan mevcuttur sorunsuz tertemiz orijinal oyun. Ulasmak isteyenler pm atabilir. Ödeme isbank Akbank.

İnternette orjinali en az 200 tl diye biliyorum. Kargo ödemesi ben yapacağım. Yani 30 tl cebinizde kalacak ve hiçbir sorun yasamayacaksınız.

Tesekkürler, iyi aksamlar dostlar
PC'de kullanabiliyor muyuz?
Kullanabiliyorsak ve hala satılmadıysa ve gittigidiyor üstünden (komisyon bana ait olacak şekilde) satışa çıkartmanız mümkün olursa düşünebilirim hocam?

Birde PES 14 Değilde Fifa 14'ü bekleyin derim 2-3 gün. Pes 14'de de hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz fifa varken