Hocam verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Yarın bir araştırayım söylediğiniz gibi spot eşya satan neresi var ankarada.
Teşekkürler.
hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin.
diger alacak arkadaslara yardimci olmasi acisindan bende 1 2 kelime yazayim zira gectigimiz sene 2 3 ay arastirmistim bu konulari led tv almadan once.
oncelikle piyasada cok fazla model ve marka mevcut o yuzden ilk basta ihtiyacinizi dogru belirlemekte fayda var.
bunun icin oncelikle dogru tv boyutunu secmelisiniz bizim onceki lcd tv miz 42 olmasina ve rahat seyredebilmemize ragmen 46" ten yana yaptim secimimi ve gayet memnunum.
fakat almisken 3D olsun dedik ve fazladan 400tl odedik fakat simdiye kadar o ozelligi en fazla 2 3 kez kullandik.
ayni sekilde uzerinde uydu alicisi olsun dedik ama onuda kullanmadik (gerci ilk 2 ay kablotv baglanmasini bekleyene kadar gayet guzel isimizi gordu)
bizim aldigimiz marka model Philips 46PFL5507k . yaklasik 1 sene olacak goruntu kalitesi ve sesten cok cok memnunuz. kanal gecisleri gayet hizli.
teknosa vb magazalarda diger tv lerle yanyana goruntu kalitesini kiyaslarsaniz zaten ne kadar kaliteli bir panel oldugunu hemen farkedersiniz.
3d kullanacaksaniz gozlukleri biraz pahalli zira aktif gozluk kullaniyorsunuz..
kablosuz net ozelligi vs var fakat smart tv menuleri cok hizli degil.
smart tv de suan piyasadaki 6-7bin tl lik tv lerde bile henuz oturmamis bi teknoloji olarak goruyorum ben.
o yuzden smart tv kullanmiyacam diyen arkadaslara ben bu modeli rahatlikla onerebilirim.