Birisi yazmış, hoşuma gitti.

FT'nin emekleri kesinlikle göz ardı edilemez ama bu yazıya da hak vermemek zor.

Alıntı
Fatih Terim'i neden sevmiyorum?
1) Mehmet Ağar'ın arkadaşı olduğu için,
2) RTE'nin arkadaşı olduğu için,
3) Lucescu şampiyon olduğu gün kovulduğu için,
4) Hagi, Popescu, Filipescu, Hakan Şükür, Emre Belezoğlu ve daha bir sürü oyuncuyu transfer eden klup yönetimi varken, başarıyı tek başına sahiplenip "imparator" sıfatını takındığı için,
5) Bilimsel spor yönetimi esaslarının dışında, "gaza getirerek" maç kazanmaya çalıştığı için,
6) İsviçre maçında kavga çıkartıp Türkiye'yi rezil ettiği için,
7) Galatasaray başında magandalık yaparak rekor cezalar aldığı için,
Her basın toplantısında, ne kerameti varsa, sürekli basını ve "birilerini" tehdit ettiği için... Gazeteci olsam "kimsenin benimle uğraşmak haddine değil vıdı vıdı" dediği bir gün misal "uğraşıyorum ne yapacaksın?" demek isterdim,
9) Lucescu'nun kurduğu takımı dağıtarak, adını hiç bilmediğim (örnek: Lukunku) bir sürü oyuncuya paraları dağıtıp, Galatasaray'ı fetret devrine soktuğu için,
10) Galatasaray'ın elemanı olmayı, egosuna yediremediği için.. Nesi olacaktın birader? Senin türevlerin karısından ters laf işitince dayak atıyor, Antalya'da turistten ters söz duyunca tecavüz ediyor...

Şu bir dakikada aklıma gelenler bunlar. Velhasıl, Galatasaray'a ya da başka herhangi bir takıma yakışmayan bir teknik direktördü. Umarım milli takımı da harcadıktan sonra bir daha yeşil sahalarda değil, otellerin motivasyon toplantılarında görürüz sadece.