Anında harcadın Fatih Terim 'i.

Çok ararsınız yarın gönderdikten sonra demedi deme.
Dünyada Teknik Direktör mü yok kanka
Bak tesadüfen ultrAslan forumda bir mesajı okuyordum tam senin mesajona cevap.
Alıntı
Fatih Terim geldi, yanında istediği adamları alabilecek vizyona ve misyona sahip Ünal Aysal vardı.
İkinci geldiğinde alınan Sarr, Bruta, Pintolar, Pratesler yerine bu sefer Eboue ( Arsenal ), Melo ( juventus ) , Urfaluji ( A.Madrid ), Muslera ( Lazio ), Selçuk İnan ( Trabzonspor gibi çok çok önemli adamlar alındı. Hatta kaçanlar kendi istekleriyle yada ufak sebepler ile gelmeyenler vardı. Drogba, Buffon, Forlan, Reyes, Podolski, Shaqiri gibi.!
Bu vizyon ve misyon Fatih TERİMde değil aynı zamanda Ünal AYSALda vardır. Hatta dönelim bakalım ikinci seneyi de yazalım.
Burak, Hamit, Amrabat, Umut alındı. Devre arası Sneijder ve Drogba gibi iki dünya devi geldi. Bunlar da vizyon meselesi.
Yani çıkıp başarıyı sadece Fatih TERİMin teknik direktörlüğüne vermek kimse kusura bakmasın aptallık olur. Fatih TERİMi hiçbir hoca ile kıyaslamam ama 2010 senesinden öncesi kötü dönemlerimiz Fatih TERİM ile başlamıştır bunu da bir yere hafızamda not etmişimdir. O seneden sonra ancak yeni toparlanmış bir GALATASARAY varken bu duruma düşmek olmaz.
Sen işinde istediğin kadar iyi ol senin üstünde birisi varsa belli şeyler içerisinde biat etmen gerekir. Metin OKTAYın Gündüz KILIÇa ettiği gibi.
Umarım bu sorunu aile içinde artık tatlıya bağlarız. Ben başarıların efsaneler ile alınmasının daha çok mutluluk verdiğini düşünüyorum. Yoksa Fatih TERİM gidip yerine, Lippi vs gelirse şampiyon yine oluruz , yine çeyrek finaller, yarı finaller görürüz.
Doğru söylemiş dimi

F.Terim egolarına yeniliyor kendini harcıyor olay bu kadar basit. Milli takımı tercih etmeden takımın bir elemanı olarak devam edeceksin.
Sir Ferguson Manchester United'i baştan var eden bir teknik direktördür dimi? Hiç gördün mü abuk subuk hareketlerle başkanlarına gider yaptığını

Yada Mourinho'nun yaptığını?