CNMRCN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Danimarkanın orta halli bir GSM şirketinin USB modemi. Bizim VINN'ımız yani
Hız düşmeden kullanılabiliyorsa çok iyi Türkiye'deki 3G hızı daha yüksek ama gel gelelim bu hıza 100 mb kota koyan şirketlerimiz mevcut ..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:22:17 -->-> Daha önceki mesaj 15:10:28 --

Suerte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10mb uydunet kullanıyorum, memnun değilim.
50gb adil kullanımdan sonra 3mb düşüyor hız ve attan inip eşşeğe binmiş gibi hissediyor insan kendini. En ufak bi bekleme, torrentin 1mb indirmek varken 300kb indirmesi öyle bir koyuyor ki bu sefer anlatamam.

1mb internet paketi kalmadı hiç bir yerde yükseltmeyin hocam çünkü yükseltirseniz bir daha geri dönüşü yok, kalktı o paketler satıştan. En azından ödediğiniz para 20-30 lira bir şey. Şimdiki kafam olsa 512k internetim vardı aylık 12 lira ödüyordum hayatta yükseltmezdim En azından adil kullanım falan yoktu, 60kb download hızım vardı ama o hız hiç değişmezdi ne olduğu belliydi 60ı ne geçer nede düşerdi

Şimdikiler öylemi, adam 10mb diyor 100kb download görüyorsun, 40mb diyorlar 4gb adil kullanım koyuyorlar, ne anladım ben öyle işten.
Hocam bence memnun olmayacak bir durum yok. Kullandığınız tarife gereği hızınız düşüyor. Ben uydunet sınırsız 5 megabit tarifesini kullanıyorum çok memnunum. Hız düşme, hat kopma gibi sorunlarım yok.