Ben olsam bende kabul etmem tutuşunca mı 2 yıl sözleşmeyi önüne koyuyor ? Ben uzun sözleşmeler yapmam diyen Ünal Aysal değil miydi ? Kim gelirse gelsin 1 yıl anlaşan adam zora düşünce 2 yıl yaptım gel imzala diyor. Bu adam kadar zeki(çakal) bir adam görmedim şimdi ortalıkta konuşacak ben teklifimi yaptım o kabul etmedi suçlu Fatih Terim olacak. Topu attı yine başkasının üzerine bakalım ilerde neler olacak
Uzun sözleşmeler yapmam? Ünal Aysal böyle birşey söylememiştir. Göster bakalım bana haberini?
Fatih Terim kendi istemiştir sana istersen 100 tane haber sitesi koyarım 1 yıllık yaptıktan sonra neden 1 yıllık yaptınız sorusuna biz gönülden ömürlük imzaladık diye geçiştiren adam bizzat F.Terimdir
İlk sene 1 yıllık yapan F.Terim'in kendisidir. Zaten topun ağzındaydı 2. dönem'den sonra Milli takımda dünya kupasına gidememişti. Yine başarılı olamazsam 1 yıllık sözleşmem vardı der giderdi

Burada çakallığı F.Terim kendi yapıyor
Milli takımı tercih edip takımı satan ortadadır kimsede bana savunmasın.
2 yıllık önermiş ne olmuş yani? 2 yıl olsa ne olacak 1 yıl olsa ne olacak? Ünal Aysal her zaman F.Terimle beraber çalışmak isteyen bir adam değil miydi? Biz kendisiyle sonuna kadar çalışmak istiyoruz diyen kendisi değil miydi?
Ula tüm kaprislerine rağmen F.Terime devam etti daha ne yapsın
Ego öyle tavan yaptıki koskoca başkana gider yapıyor.
Sen hiç gördün mü Egosu olan biri olan Mourinho, Perez aradı telefonu açmadı haberlerini

Onun bile sınırı varken Terim başkana gider yapıyor
Kusura bakmasın F.Terim kendisini Galatasaray'ın sahibi zannetmesin Aysal birgünde adamı kapıya koyar.
https://www.youtube.com/watch?v=kE-USpJtQ4w
Şu konuşmadan sonra ben öyle gurur duydum ki bu adamdan sanki ben meydan okudum.
Sonra bir baktım ki meydan okuduğu adamlarla kahvaltı yapıyor anlaşmalar yapıyor.