Merhaba arkadaşlar nerede paylaşacağımı bulamadığım için Off Topic kategorisine yazdım. Çoğumuz radyo yayını yapmak istiyor ve internette bu konuda videolu anlatım görmedim ben windows server üzerinden yayın yapmayı göstereceğim bunu kendi bilgisayarınızdanda yapabilirsiniz lakin sabit ip adresinizin olması gerekiyor eğer varsa kendi bilgisayarınızdanda aynı yöntem ile bu işlemi yapabilirsiniz. Video anlatım kendime aittir sesim güzel olmayabilir fakat yinede sizlerin faydasına olsun diye anlattım erinmedim sizler için video çektim koydum buraya. Her neyse kurulum hakkında videoda en ince ayrıntısına kadar anlattım o yüzden yazılı olarak buraya yazmıyorum rarlı dosyanın içersinde winampta dahil tüm gerekli programlar var arkadaşlar. Şimdiden hepinize iyi yayınlar diliyorum . . . Bu arada Türkçem pek iyi olmadığı için noktalama işaretleri ve yazılı anlatım konusundada pek iyi değilimdir hatamız olduysa affola .
Takıldığınız bi konu varsa yorum bölümünden yazın veya iletişim bölümünden TeamViewer ile kurabilirim yapamadığınız taktirde.
Radyo Yayını Yapmak İçin Tıklayın