adamlar 2 kişiydi kan revan içinde binip motora kaçtılar zaten o piskolojiyle napıcanı bilemiyormusun. Adamların kafası güzeldi belli mobese filan var inş. bişey çıkar

Ertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ee kaçtılar mı sonra? Motora bişey olmadı heralde çalıştığına göre. Yada farklı bişey olduda mı tüydüler anlamadım. Size bişey olmadıysa, kaçmalarına izin vermeseydiniz keşke. Tabi insanın o anki psikolojisi farklı olur, anlık olup bitiyor her şey. Nasıl, ne ara kaçtıklarını bile anlayamayabiliyosunuz.
Geçmiş olsun..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:48:32 -->-> Daha önceki mesaj 12:44:08 --

Ek olarak;

Bi de ben şunu net bi şekilde anladım artık. Sana yeşil yandığında hemen çıkıp gitmeyeceksin. En az bir iki saniye sağa sola tekrar bakıp öyle geçiceksin. Karşı taraftan tam sarıdan kırmızıya dönen rengi görüp gaza abanan 'öküzler' çokça fazla memleketimizde. O kırmızı yanmadan geçicek abimiz ya, yardır anasını satıyım. Tabi kırmızı yanıncada o an duramayıp geçiyorlar. ee bu sefer karşıya yanan yeşille yola çıkan yaya yada diğer arabalar ne oluyor?
Diğer taraftanda, yeşil yanmadan bile arkadan kornaya basan odunlar yok değil. Ulan be adam bi iki saniye daha sabret hemen korna selektör... Tamam bazıları uyuyor, ışığı görmüyor, mal mal bekliyor onlara lafım yok, döveceksin onuda hakediyor öyleleri. Ama diğer türlü sabır be abi birazcık... Hep zaten bu yüzden olmuyor mu ne oluyorsa..