Merhaba,

Toplu sms sistemimin proje kodlarını ve veritabanı dahil projeyi komple satmaktayım. projemi satmamın sebebi müşterimin tutarsızlığı sebebi ile elimde kaldı. kodları vermemin sebebi ise proje geliştirilebilir bir projedir. ben toplu sms olarak başladım sonra toplu mail sistemi ekledim. az bir .net bilgisine sahip olan arkadaşların farklı şeylerde ekleyebileceğini düşündüğüm için veriyorum. benim yazmış olduğum api mutlucell, smster apisidir. başka bir firmanın apisini kolayca class üzerinden uygulayabilirsiniz.

programlama dili: c#.net 3.5
veritabanı: microsoft sql server

projem çok basit şekilde .cs sayfaları üzerine kuruludur. karışık classlar viewlar ve benzeri atraksiyonlar yoktur. giriş seviyesindeki bir yazılımcının bile üzerinde geliştirme yapabileceği basitliktedir.

veritabanı özellikleri:
- toplu sms firmasından almış olduğunuz birden fazla hesap tanımlaması.
- aynı hesap üzerinden birden fazla orginator ismi tanımlama.
- firma tanımlama
- firma kullanıcısı tanımlama
- her kullanıcıya ait müşteri listesi
- firma yöneticisinin, kullanıcıların müşterilerine müdahele etmesi ve müşteriyi başka bir kullanıcıya ait listeye aktarma.
- sms ve mail kontörlarını ayrı ayrı kontrol etme.
- kontör bittiğinde sistem üzerinden mesaj gönderememe ve uyarı mesajı ile bilgilendirme.
- sms mesajlarında 160 karakteri görebilmesi için anlık karakter sayıcı.
- ister tek numaraya ister toplu numaralara sms gönderme özelliği.
- toplu sms ekranında tek tek seçim ve ayıklama özelliği.
- numaraları gruplandırma özelliği.
- toplu sms ve mailleri grup olarak gönderme özelliği.

şuan aklıma gelmeyen belki bir kaç şey daha...

bu saydığım özelliklerin bir kaçı proje sayfalarında giriş ekranları yok. ama veritabanı tam olarak fail çalışıyor. örnek vermek gerekirse her hesaba farklı orginator ismi için bir sayfa ekranı yapmadım. veritabanından el ile ekleniyor. yani biraz daha açacak olursam sistem yöneticisinin müdahele edeceği yerlerin yönetim sayfalarını yapmadım. üye ve firma kayıtları ve orginator kayıtları gibi şeyleri sql tablosu üzerinden yapıyorsunuz. proje kodlarını ve veritabanınıda verme sebebim biraz o yüzdendir. projeye kendiniz hakim olur mağdur olmayın diye.

proje için kullanmayı düşündüğüm css tasarımınıda proje ile beraber vereceğim. proje kodlarımı css'e geçirmek kısmet olmadı. elimden geldiği kadar bir sade css yapmıştım. o şekilde çalışıyor şuanda. resimlerini aşağıda ekliyorum.

kod güvenliği konusunda kodları veritabanından çekerken parametre yöntemi ile yazdığım için sistem hack olaylarına karşı güvenlidir.

kurulum:
1- rar dosyası içerisinde göndermiş olduğum sql klasörü içerisindeki sayfaları veritabanınıza yükleyiniz.
2- tabloları yüklemiş olduğunuz veritabanını açarak firma isimli klasöre bir firma kaydı yapıp. o kayıtlı id numarası ile kullanıcı tablosuna bir kullanıcı tanımlayınız.
3- rar dosyası içerisinde source/bin klasörü içerisindeki conn.cs dosyasındaki veritabanı ip, kullanıcı adı ve şifre alanlarına kendi vertabanı bilgilerinizi giriniz.
4- rar dosyası içerisindeki source klasörünün tamamını ftp'nize gönderiniz.

demo site
demo isteyen arkadaşlara bir demo hesabı açabilirim. kontörların boşa harcanmaması için her bir demo talebi için ayrı hesap açmam gerekmektedir. demo talep eden arkadaşlar kendi telefonlarına denemelik sms gönderebilirler. eğer cep numaranız reklam smslerine şebeke firması tarafından kapatıldıysa sms bloke olur ve telefona gelmez. lütfen demo için pm gönderiniz.

Proje Fiyatı: 300TL

projem için satın almış olduğum profesyonel tasarımıda veriyorum.
resimleri aşağıdaki gibidir.