Ünal Aysal: Bu iş bizim iç sorunumuz. Bunun farkındayım. Yakında net bilgileri sizinle paylaşıcam ama önce Fatih Terim’le oturup karşılıklı konuşmamız lazım.
Ünal Aysal: Önümüzdeki 24 veya 48 saat içinde her şey açıklık kazanacak.
Ünal Aysal: İletişimimiz konusunda bazı aksamalar olabilir. Önümüzdeki 48 saat için bunu çözebilecek güçteyiz.
Ünal Aysal: Bugüne kadar hiç bir teknik direktörle görüşme yapmadık. AMA bir karar aldıktan sonra muhakkak ki Galatasaray’a layık bir hoca bulabiliriz.
Ünal Aysal: Ben Galatasaray Başkanıyım. Benim görevim en doğru kararı en doğru zamanda vermek. Eğer kötü giden bir şey varsa koparır atarım.

----------------

- Fatih hocamızın A Milli Takım’ı çalıştırmasıyla birlikte
kontrat meselesi basında alevlendi.

- Bu işler nasıl gelişti, nereye geldi size bilgi verilecek ama o gün
bugün değil.

-Fatih hoca ile birlikte oturup bir sohbetle bu olayı neticelendireceğiz.

-Galatasaray’ın ve Fatih Terim düzgün çalışabilmesi için bir karar alınmalıdır. 24 veya 48 saat içinde çözülecek bir durumdur.

-Net bir şekilde söylüyorum, bugüne kadar hiçbir teknik direktörle görüşmedim ve birine yetki vermedim.

-Her türlü kararı zamanında ve gecikmeden almak benim görevimdir.

-Olası bir ayrılık durumunda Galatasaray’ı çalıştıracak bir profesyonel bulunur.

-Fatih hocamızla her sene gözden geçirilmek üzere bir anlaşma yaptık. 2014’e kadar hocamızla anlaşmamız var.

- Şimdi 2 yıl daha uzatmayı önerdik, Antalyaspor maçından sonra kabul etmedi.

- Fatih Terim, "Bir yıl bir yıl gidiyorduk neden iki oldu bu teklif" dedi. Hakkıdır. Emek onun emeği.

Ünal Aysal

Korkutucu konuştu. F.Terim Galatasarayla olan sözleşmesini uzatmadı. Manyak mıdır nedir. Olaki F.Terim istifa ederse, büyük ihtimal Ünal Aysal Türk T.Direktör getirmez.

Bir Milli takımdan teklif geldi 4 maç dendi. Şimdi dağıttı gitti. İyi yerden vurdular sevinsin şimdi TFF ve kurmayları