Malumunuz upload işi sürekli ve başında durulması gereken bir olay peki yokmudur tüm işi sizin yerinize yapacak bir program buna benzer bir araştırma sonucunda sborg keşfetmiştim ancak sborg benim için yeterli değildi sadece içinde bulunan imdb botu ve hızlı caps alma dışında diğer işlemleri daha hızlı yapmama mani olamamıştı
Yokmudur atıyorum iptorrents tracker yazsakta çıkan tüm torrentleri yada kategori ettiğimiz torrentleri bizim için indirse konusunu hazırlasa istediğimiz filehosting firmasına yüklese sonra belirlediğimiz sitelere postalasa
Çokmu şey istedim 7/24 insan bunalıyor ne bilim bu tarz bir program varsa sırf yatırım yapılabilir çünkü başında durmanıza gerek yok güzel bir linux sunucuya kurulur ve 7/24 up down yaparsınız
İllaki vardır downtr uploaderım bakıyorum ben bir konu yayınladığımda adamlar 50 tane konu giriyorlar bunu tek bir kişinin yapması imkansız ya bir çok çinli uploader işçi çalıştırıyor yada bir robot program bunu yapıyor
bununla ilgili araştırma yaptım ve wbot keşfettim acaba bu konu hakkında bilgisi olan bizimle paylaşırmı