Plustre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsedilen paketlerdeki siteler çöp olabilir doğru ancak ana sebep bu değil, aynı anda 100 tane makale almak çok yanlış. 100 makale 6 aya bölünmeli, 1-2 tane link almak fitreye sokmaz siteyi. Öncelikle sitenin yaşı önemli, 1 aylık siteye yapıyorsanız buda 2. bir hata. Bu tarz çalışmalara 3-4 ay aralığında başlanmalı. 2. ayda belki 1 adet tanıtım yazısı alınır. 3 ay 3 tane alınır , 4 ay 10 tane alınır gibi artarak gitmeli.Bunun bir sistemi var.İlk etapta sandbox'a girmeseniz bile alınan tanıtım yazıları artarak veya istikrarlı devam etmediğinden dolayı, başta olmasa bile daha sonra düşüş veya sandbox riski yaratacaktır. Hiç bir çalışma yapılmamış bir siteye siz gidip bir anda 100 tane tanıtım yazısı alırsanız sonuç tabi ki böyle olur.

Ne diyeyim, Geçmiş olsun.

Not: Söylediklerim alıntı yaptığım arkadaşa değil. Çöp siteler yazısına birnevi cevap olduğu için alıntı yaptım.Diğer yorumlarım genele yapılmıştır.Saygılar
Hocam arkadaştan linki aldığı siteyi istedim ve göz attım bildiğin çöplük. Bu tarz bir site yerine 10 tane adam gibi içerikdaş siteden tanıtım yazısı alınsa çok daha makul bunu söylemeye çalışıyorum.Arkadaşın link aldığı siteler berbat bir durumda. Sitenize kötü referanslar alırsanız google de size kötü muamele yapacaktır bu böyle.Çünkü siz kendi elinizle googleye sitenizi kötü tanıtmış oluyorsunuz.. Alıp sizi yukarı çıkartacak değil haliyle hem spam çöplük siteden link alımı hemde aynı makalelerin bir anda 100 siteye gönderimi olumsuz sonuç doğuracaktır.