Tanıtım yazılarının eklendiği siteler çöplük + spam olmuş artık..Bu tarz paketlerden uzak durun hocam..Bu paketler sonucu ara güncellemelerde düşüş yaşamamak mucize olur zaten..Kaldırtabilirseniz kaldırtın kaldıramazsanız reddedin hepsini ama dediğim gibi toparlanması baya sürer bir kaç ay..
Bahsedilen paketlerdeki siteler çöp olabilir doğru ancak ana sebep bu değil, aynı anda 100 tane makale almak çok yanlış. 100 makale 6 aya bölünmeli, 1-2 tane link almak fitreye sokmaz siteyi. Öncelikle sitenin yaşı önemli, 1 aylık siteye yapıyorsanız buda 2. bir hata. Bu tarz çalışmalara 3-4 ay aralığında başlanmalı. 2. ayda belki 1 adet tanıtım yazısı alınır. 3 ay 3 tane alınır , 4 ay 10 tane alınır gibi artarak gitmeli.Bunun bir sistemi var.İlk etapta sandbox'a girmeseniz bile alınan tanıtım yazıları artarak veya istikrarlı devam etmediğinden dolayı, başta olmasa bile daha sonra düşüş veya sandbox riski yaratacaktır. Hiç bir çalışma yapılmamış bir siteye siz gidip bir anda 100 tane tanıtım yazısı alırsanız sonuç tabi ki böyle olur.
Ne diyeyim, Geçmiş olsun.
Not: Söylediklerim alıntı yaptığım arkadaşa değil. Çöp siteler yazısına birnevi cevap olduğu için alıntı yaptım.Diğer yorumlarım genele yapılmıştır.Saygılar