windows işletim sistemini internetten indirip kurmak haram değildir
bu tarz sistemler zaten bilgisayar alındığında içinde hazır olarak gelir
bireysel olarak kullanan kullanıcılar bu sistemi indirir kullanır yok eğer büyük bi firma ticari amaçlı iş yapıcaksa o zaman satın alır
windows dünya üzerinde 100 milyonlarla ifade edilecek kişinin bu sistemi internetten indirip kullandığını biliyor zaten, istese basit bi şifreleme yoluyla bunun önüne geçebilir tahmin edeceğin gibi ama zaten bu durum da herhangi bi beis yok .. sen bilgisayarında windows kullandığında bu onun karına zaten, şifreleme yapsın yiyosa herkes bedava olan linux e geçer
bu konuyu bende detaylı araştırdım özellikle müzik konusunda.. varılan ortak nokta internet üzerinden edindiğin ürünleri ticari amaçla kullanmıyosan sorun yok
Sen üziği youtubeden dinlersen offical hesaplarındna haram değildir.Ama pcye indiri daha sonra atarsan eğer flash bellğine ve dinlersen haramdır. Adam sana bas basss bağırıyo korsan almayın diye... Adam sana boşunamı bu yasadan bahsediyor...
Windows lisansına gelince bana göre saçmalıyorsun. YAni ticari kurulular ar sen amazsın yok ya

) haha... ap açık crack ve seriallerle yapıyorsun. İlk günkü helal ya formattan sonrası