Böyle pis insanlara asla gelemem...Açık açık söyleyin hocam darılırsada darılsın sizin huzur ve rahatınızdan asla önemli değil..

Ya kendini değiştirsinki üzülerek söylüyorum böyle insanlar zor değişir..Lisede arkadaşım vardı böyle babası yok 2 sene önce vefat etmiş..Neyse okulda takılırken sakin çocuk vesselam dedik, bir kere bizde kaldı ders çalışmak maksatıyla nerde tam öküzmüş haberimiz yokmuş..Uyuyacaz şort filan getirdim adam ayaklarını yıkamadan okul pantolonuyla uyuyor Okuldaki sakin tavrından eser yok, bir konuşmaya başlıyor sustur susturabilirsen

Sonra haftada rahat 4 gün bizde akşam yemeğindeydi, sonrada oturur gece 11 de evine giderdi..Hadi dedik babası yok anneside çalışıyor idare edelim, ama yüz verince astarını istiyorlar..

Bir gün okulda açık açık dedim kardeşim böyle böyle çünkü ailemde rahatsız olmuştu, evde misafir çat kapı çalıyor yemek varmı kardeşim çok acıktım Sorun asla yemek filan değil, ama yapılan saygısızlığa asla tahammülüm olmaz..Ben bunla konuşunca bana baya küsmüştü 2 sene boyunca konuşmamıştı sonrada zaten ben okuldan ayrıldım

Bunu anlatımki bazı şeyleri yaşıyan tek sen değilsin..Büyük ihtimal konuştuğunda ilk sanki yaptıklarını yapmıyormuş gibi tepki verir, sonrada tavır çeker gider..Yüzsüzse bayada direnebilir

Çekip giderse asla kendini sıkıntıya koy verme bırak gitsin bakalım başkası kaç gün çekecek sen fazla bile dayanmışsın