Aslında olay şöyle oldu bu sene ben evi devredeyim diye düşündüm buldum adamları bu sınıf arkadaşım mesaj attı devir etme birlikte kalalım bölüşelim diye. benimde işime geldi hem bölünecek gider gerçi ne gideri varsa. neyse sonra ben devirden vazgeçtim, bu bana mesaj atmaz mı ben gelemiyorum annem izin vermiyor. abi neyse bende kuzenlerle görüştüm dershaneye gidecek onlardan bana yurda gidecekler diye bahsedildi. küçük liseliyi dedim yanıma alayım o narin yurtta kalamaz. köyede servisle git gel 66 km . hem yardımcı olur hemde ses soluk evde. Dedem rahatsız aşırı düşkündür adaşıdır hem ben yanımdan ayırmam dedi mi hayda hasanda gelmiyor.
Neyse ben geldim eve annemle temizledik annemi yolcu edeceğim gün bu geldi gerçi gece aradı ben yoldayım sabah sana uğrayacağım. Anlamadım başta, beklerim dedim. ulan gece yatıcam dert etti beni, yurdun dibi otogar. neden ta 1 km uzağa geliyo bu ayıktım geldi bu kaldı bir kaç gün gitmiyor dedim kimse gelmeyecek bari bu dursun. tabi evde sigara içirmiyorum dışarıda. Bu demezmi ben anneme yurtta kalayım diyeyim sende kalayım odayı bana ver. Gene sıkıntıdan kurtulmak için kabul ettim. Ama kuzenlerden zaten öncesinde dedim belli olmaz hele ek tercih ve dershane zamanı gelsin belli olur dedim özellikle sağlam kazığa bağlayayım hesabı. ama demek istediğim ben bu işten nasıl zarar görmeden ve kırıp üzülmeden ayrılacağım.