Kaliteli Sunucu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2010 Polo 1.4 benzinli var, şuan altımda yakıtta hiç memnun değilim. Tin tin gidiyorum yollarda. Rampalarda hantal ve kaydırma yapıyor. Yol ve rüzgar sesini içeri çok alıyor. Bakalit sesleri mevcut. Bunların dışında sürüş zevki ve konforu olan bir araç. Bana göre dizayn ve tasarımı da güzel.

Alacağınız dizel aracın motor sesi dahil yukarda saydığım seslerin olmaması için ortalama 1000 tl harcayıp. Ses izolasyon ve yalıtımı yaptırmanız gerekecek.

Edit: Eğer ben binmek için alıyorum, uzun bir süre satmam derseniz.Bravo 1.6 Mjet Bakmanı öneririm 2014 de üretimi duracak fiyatlari dibe düşer tabi bu durum kaskoyu etkiler.
fiesta düşünüyordum en baştan.ama poloya kanım ısındı.gerçekten çok hoş tasarımı falan.ama donanım sıfır. donanımla beraber 50yi geçiyor. çok çok lazım olmayan şeyleri koymadan 50 bine tamamlasam güzel olacak gibi.

fiat bravoya baktım da hocam. 52 bin lira diyor. o kadar fiyata çıkabilirsem vw düşünüyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:52:16 -->-> Daha önceki mesaj 00:50:59 --

MadLuck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
illa az yaksın diyorsan vw polo 1.2 tdi.
seri üretimde üretilmiş en az yakan arabadır. Benzin ibresi bozuk hiç azalmıyor diye servise giden adam tanıyorum. Yakıt o derece az düşün artık.
hocam 1.2 motor yetersiz kalır. yokuşlarda falan devirden düşer.bir de klima açıksa hiç şansı yok. o yüzden biraz güçlü olsun istiyorum motor.