Merhaba aranıza yeni katıldım fakat 2013 iftar yemeğinde aranızdaki arkadaşlardan biriydim bende

kendi sektörümde bir dosya download yazılımı yapıyorum sıkıştığım için siz dostlara sorma durumunda kaldım...
ufak çaplı bir arşivim var bunu insanların rahatlıkla download edebilmesi için 6 aydır herkese açık şekilde yaptım fakat sunucu taraflı bağlantı sayılarının artması sebebi ile server kilitlenme durumuna sebep oluyor...
üyelik yapma durumunda kaldım... sınırlı download olsun diye 50 kb sınır koydum fakat idm, jdownloader gibi programlar parçalı indirmeye destek verdiği için bir dosyayı 8 farklı parça olarak indirdiğinde 8*50=400kb saniyede çekebiliyor ve bir dosya üzerinden 8 istek gelmesi sebebi ile sunucuda problem çıkartıyor...
benim istediğim devam edebilme özelliği olan yani dosyayı duraklatıp tekrar başlatabilecekler 50kb sınırlamalı ve tek part halinde indirmesine olanak sağlayan bir koda ihtiyacım var...
devam edebilme özelliği olduğunda 8 parçaya kadar destek veriyor
devam edebilme özelliğini kapatırsam tek parça istediğim gibi oluyor ama olası bir internet kesintisi durumunda dosya kaldığı yerden değil en baştan başlamak durumunda kalıyor...
bu noktada sıkışmış durumundayım fikir ve önerilerinizi bekliyorum...
Teşekkürler R10.NET ailesi...