SATILDI, TEŞEKKÜRLER
Düzenleme :
Arkadaşlar pm gönderemedim çoğu arkadaşa kusura bakmayın. Son fiyat 6.500'dir, acil satış yapılacaktır.PM ile sıte adresi göndermemeye karar verdim. Görüşmek isteyene telefon ve ofis bilgilerimi iletirim, istanbul içiyse yüzyüzede görüşebiliriz. Almak zorunda değilsiniz gelirsiniz görüşür konuşuruz veya telefon ile iletişimde kalırız. Yüksek meblağlı sitelerde site adresini forum üzerinden vermeme kararı aldım. Detay isteyen telefon numarasını bırakabilir,daha sonra ararım.
Bu ay şimdiye kadar
Son 1 haftalık gelir

Diğer detaylar aşağıda.
Site adresi: P.M ile vereceğim ve sadece ciddi olduğunu düşündüklerime vereceğim lütfen kusura bakmayın
Site için istenen fiyat : 8.000
Sitenin aylık getirisi: Detaylar Aşağıda
Sitenin Kategorisi : Eğitim, Ders Anlatımları,Türkiye'deki tüm kurumlar ve iletişim bilgileri,eğitim haberleri
Sitenin açılış tarihi: 2 yıl 6 Ay
Günlük hit sayısı, kaynak link: OkulKapandığında 3k -Okullar Açıldığında 5k-9k arası > Detaylar Aşağıda
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Banlı olduğu sponsor/arama motoru var mı: yok
Site Hakkında Notlar: Selamlar Arkadaşlar, Sorabileceğinizi düşündüğüm soruların cevaplarını buradan vereyim,Ekstra birşey gelirse aklınıza yazmaktan çekinmeyin.
Satma Sebebim: Siteyi 2012 Aralık Ayında r10 üzerinden 2 ortak satın aldık. Ancak ortağımın sıkıntısından dolayı, 3 ay kadar önce sitedeki payını satmak istedi.Bende yabancı biriyle çalışmak istemediğimden, Ortağımın haklarını babama sattık. Babamda yeterince huysuz bir insan olduğundan, son 1.5 aydır sürekli satmam için baskı yapıyor.Ana satış sebebim budur,2. sebep ise türkçe sektörden tamamen çekilmek istememdir,elimde kalan 2. bir türkçe siteyide en kısa sürede elimden çıkarıp sektörden çekileceğim.
Site Sistemi : Site'de WP kuruludur ve dedicated sunucumda barınmaktadır.(Sizin dedicated alma gibi bir zorunluluğunuz yok benim çok fazla sitem olduğundan hepsi için kullanıyorum.
Projeler : Site yaklaşık 3 yıllık bir sitedir ve artık markalaşmıştır.Site için bir çok projemiz vardı ancak ortağımın vakti olmadığından neredeyse hiç birini hayata geçiremedik.Sitede kendi yazdırdığımız bir kaç farklı siteye, özgünleştirme sistemi olan botumuz vardır.
* Eğitim haberleri,dökümanlar,Sınav örnekleri ve bir çok şey otomatik olarak çekilmektedir.Hiç bir şey yapmadığınız takdirde bu şekilde ilerlemeye devam edecektir. Eklediğiniz konular hemen indexlendiği gibi,sıralamada ilk sayfada yerini korur.Kimi zaman içerik çekilen sitenin bile üstüne çıkar.
* Türkiyedeki tüm eğitim kurumlarının (dersane,okul,sürücü kursları vb) adreslerinin ve iletişim bilgilerinin bulunduğu bir bölümümüz vardır.Bu bölümü yaz ayları gelmeden yaptık.Yaz aylarında hitler düştüğünden en azından,öss ve diğer sınavlara girecek kişilerin okul adreslerini araştırabileceğinden, kaybettiğimiz hiti böyle tutmak istedik ve başarılıda olduk.Okul kapandığı dönemlerde 2.5-3k hit ve 5-7k sayfa gösterimimiz mevcut,Okulların açıldığı dönemde ise sınav zamanlarına göre 5k-9k hitimiz ve 20kya kadar çıkan sayfa gösterimimiz mevcut.
* Eğitim siteleri hakkında tecrübesi olmayanlar hit dalgalanmalarına anlam veremeyebilirler, eğitim sitesi olduğu için hafta sonları hit düşer,Yaz tatillerinde ve resmi tatillerde hit düşer. Gelirdeki ve hitteki dalgalanmaların sebebi budur.
* Siteye bir forum kurulup vakit ayırdığınız taktirde, sitenin hitleri 20k dan aşağıya inmeyecektir. Bizim hiç forum yönetimi tecrübemiz olmadığından bu fikri gerçekleştiremedik.Para ile birisini tutmayı düşündüysekte vakit sıkıntısından projeyi gerçekleştiremedik.
* Online Test Çözme ve sıralama gibi bir sistem yapma fikrimiz vardı.Muhtemen böyle birşeyi yapan arkadaş çok yüksek miktarlar kazanacaktır.Bunuda hayata geçiremedik.
* Eğitim Sektöründe çevreniz var ise, yaz aylarında ve okul başlangıçlarında dershanelerden milyarlık reklam almanız mümkün. Bizim böyle bir avantajımızda hiç olmadı.
Seo Çalışmaları
Aşağıda ******* analizindede göreceğiniz üzere, sitemizden bugüne kadar hiç bir şekilde link çıkışı,makale satışı vb. olmamıştır.Hiç bir şekilde de seo çalışması yapılmadan buraya kadar gelmiştir.
Site getirisi: Okulların açıldığı dönemlerde aylık 450-550 tl Arası bir kazancımız oluyor.Yaz aylarında ise 200'e kadar düşüş olabiliyor.TBM nin ve sayfa to'nun etkiside çok büyük ,Yüksek bir sayfa to yakalayamadık hiç.
Gelelim Site ile ilgili ekran görüntülerine ******* Analizi
----------------------------------------------------------
Son 1 Yıllık Hit Bilgileri
7 Aylık Gelir (Son 2 ayı birazdan ayrı ayrı vereceğim,son 2 aydır diğer sitelerimide eklediğimden fazla gözükmemesi açısından )
Bu ay Gelir raporu(21'ine kadar)
Okullar açılıp sınav dönemleri başladığındaki gelirler
Göreceğiniz üzere hep sayfa to da problem yaşadık.Hiti arttırmayıp, sayfa to yu %3'e bile çıkarabilseniz bu dönemlerde
(bu dönemler yılda 5-6 ay olur,(okulları açıldığı 1. dönem ve 2. dönem halinde) Aylık 1.000 - 2.000 arası bir kazancınız olur.
Son 1 haftalık geliri
Düzenleme - Son 1 aylık gelir ve hit bilgileri
Bayram tatilinde inanılmaz düşüşler oldu tahmin edeceğiniz üzere bunları ekran görüntülerinde belirttim.
Fiyat ve diğer konular hakkındaki süper fikirlerinizi lütfen ya kendinize saklayın ya da özel mesaj atarak iletişime geçin. Konumu kirletmeyin. İyi forumlar,iyi çalışmalar.[COLOR="Silver"]