ozsoy05 in dediği gibi captcha çözücü kullanılarak yapılır ama yavaş olur.
kodlarını azcık inceledim, get çekerken STN isimli parametrede ili yollatıyor. Burada hepsi diye bi seçenek yok, belki yapmışlardır ama onu bizim bulmamıza pek olanak yok. O yüzden tek tek tüm şehirlere sorgu yapıp sonuç alınmalı.
webrequest ile bu iş yapılabilirdi hızlı olurdu ama captcha sürekli değişecektir. yani çekilen captcha ile bizim resim olarak kaydedip çözdüreceğimiz captcha aynı olmayacaktır dolayısıyla yanlış captcha hatası verecektir. O yüzden her şehir için webbrowser kullanmak gerekecek. multi-thread olursa atıyorum aynı anda 10 tane webbrowserda işlem yapılabilir.. ancak 10 kere aynı anda sitenin açılması haliyle yavaş olacaktır ki bunu 80 küsür kere hızlı bi şekilde yaparsanız sitenin firewall ı devreye girer.. bir de bu işin captcha çözüm aşaması var. her captcha çözümü en az 5 sn alsa ... yani çok da verimli bi şey gibi gelmiyor.
ikinci bir sıknıtı da, mesela istanbul için Ali Yıldız diye arandığında 5 sayfa sonuç çıkıyor, ve bunları almak için de 4 kere captcha girmek gerekiyor. adamlar sayfada ilerlemek için bile captcha koymuş..
o yüzden program yapmak çok mantıklı değil, en azından benim için.. ama yapmak isteyen arkadaşlar dediğim yolları kullanabilirler.. captcha servisi olarak da
http://deathbycaptcha.eu/user/api-decaptcher bu güzeldir bunu kullanabilirsiniz..