Burakreis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar

Direk ingilizce chata gidip marez serbest mi derseniz hayir derler ancak domaininiz nedir? Domainde marez ismi geciyor mu? Yoksa bilmemneforum.com gibi bir site mi ? DMCA ticketi acilirsa icerigi kaldir derler. marez hicbir hostingde yasal degil gidip sorarsaniz tum hosting firmalari marez yasak der ancak fark ettirmeden kullanmalisiniz. Ancak domainde marez varsa onay ekibi sikinti cikaracaktir. HostGator'da durum boyle ancak en dogru cevabi yine de Sefa Bey size verecektir.
üstadım Tabi direk size sormak ne kadar mantıklı olur ama sefabey 'in daha evvelki başlıkta belirttiği indirim kuponunu kullanarak (turkey) ben de almayı dusunuyordum ancak yıllık olarak fiyatı 39 dolar değil 63 dolara denk geliyor denilen pakette ..zam mi yapildi yoksa farklı bir sıkıntı mı oldu ..Eğer farklı bir kupon kodu varsa PersonalClass Pro için çok mutlu oluruz.Ben de denemek istiyorum özellikle hollanda serverlarini.

PersonalClassPro
$96.00 / 1 year
Promo/Coupon Discount:
- $33.60 / One Time

Total Payment Today
$62.40

SefaHG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaslar,

Hem yurttaslarima daha ucuz olsun diye hemde cok ucuza denemeniz icin "turkiye" diye bir kupon kodu yaptim. Bu kupon kodu ile tum hesaplarda %35 indirim alabiliyorsunuz. Aylikta yillikta odeseniz ilk faturanizda %35 indirim saglanicaktir (bu durumda yillik odemeler daha ucuza geliyor).

Yillik PersonalClass Pro (HostGator baby paket ile ayni) almaniz durumunda 60 dolar yerine "turkiye" kuponu ile 39 dolar oduyorsunuz. Yani aylik $3.25 e geliyor. Ayrica yaninda birde bedava alan adi veriliyor. Normalde alan adi $10 olsa, hosting hesabini yillik 29 dolara geliyor (aylik $2.41). Eger aylik odemek isterseniz bu paket icin aylik $7 oduyorsunuz (bedava alan adi icinde)

Arvixe.com'dan alicaginiz tum paketlerde bedava alan adi veriliyor.