bao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende uzman değilim mantıken cevap veriyorum, modemin ne olursa olsun internet hızın aldığın hizmete ve altyapına bağlı.. Yapmaya çalıştığın şey interneti ikiye bölmek gibi sanırım yani komşuna internet vermek gibi birşey olur internet hızını komşunla paylaşırsın yani.. Mesela torrentten 2 şey indiriyoruz 1 mbit olan download hızı 2 dosya için 500mb olur gibi...

Başka bir oluru varsa bilmiyorum, mümkünse bende bilmek isterim
PsdBul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O modeme gelen veriyle alakalı. Isterseniz 5 kablo çekin değişmeyecektir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
MehmetcanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Modem üzerinden qos ayarı ile hızı belirleyebilir böylece istediğin işi istediğin düzeyde yapabilirsin. Sana sağlanan internet hızı 20 mbps ise 21 modemin de olsa bu hız değişmez. Fakat qos ayarı ile ethernet modemin hızını 15 mbps ye çekersin burdan download, film vs. işlerini wifi danda hızı 5 mpbs düşürürsün bunun üzerinden gezinti vs. işlerini yapabilirsin. 2 si ile birlikte internete çıkış yapabilirmiyim demişsin fakat aynı hat üzerinden olur da çıksanda hiç bir değişiklik olmaz. 2 de ayrı hattım var diyorsan dağıtıcı kullanarak veya linux işletim sistemi kurarak veya çıktıysa bazı programlarla dengeleme işlemi ile yapabilir ve hızını arttırabilirsin.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Zaten internetimi komşu ile paylaşıyorum o yüzden biraz yavaş o zaman sorumu değiştireyim bu şekilde komşumun internetinden hızlı bağlantı yapabilir miyim birde modemde Qos ayarlarını nasıl yapabilirim ben bulamadım Modemim Airties RT-212TT