Satış İptal edilmiştir.Yanlışla konuyu güncelledim(başka konuma mesaj atacakken), Herkesten özürdilerim.

Site adresi: P.M ile vereceğim ve sadece ciddi olduğunu düşündüklerime vereceğim lütfen kusura bakmayın
Site için istenen fiyat : 17.000 TL Herhangi Bir İndirim Yok
Sitenin aylık getirisi: Detaylar Aşağıda
Sitenin açılış tarihi: 9 Ay
Günlük hit sayısı, kaynak link:750 -1000 > Aşağıda Detaylar
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Banlı olduğu sponsor/arama motoru var mı: yok

Site Hakkında Notlar: Selamlar, Öncelikle belirteyim bu fiyatın altına satmayı kesinlikle düşünmüyorum. O yüzden bir site, 6x - 10x'e satılır gibi şeylerle bana lütfen gelmeyin. Bana kalsa sitenin değeri çok daha fazla, şu ana kadarki 10 aylık süre boyunca hit açısından düşüş yaşamadan sürekli artarak geldi ve artmaya devam ediyor.Domain olarak .net olsada , artık markalaşan siteler arasına girdi. Zaten domain ismide bu şekilde. Hatta sektör ile ilgili diğer siteleri ararken bile sürekli karşıma çıkmakta.

* Site ile ilgili hiç bir şey yapmanıza gerekmiyor.(İçerik, seo gibi şeylerle uğraşmanız gerekmiyor.)Açık konuşayım şuana kadar site ile bireysel olarak (içerik girme anlamında)hiç ilgilenmedim.Editlettiğim ve satın aldığım lisanslı yazılımlar ile otomatik şekilde buraya kadar geldi.Alan kişiyede bu şekilde teslim edilecektir.İçerikler otomatik olarak girilecek, pinterest,twitter,feed servisleri,pingleme servisleri,google plus , 7-8 tane blogger paravan ve pr li 3 tane paravanıma girilmeye devam edecektir.Bundan önceki satışlarda yazılımı satarmısın, ücretli site yaparmısın veya anlatırmısın gibi istekler geldi, bu tarz mesajlar lütfen kesinlikle atmayın.Bir süre insanlara yardımcı oldum doğru ancak bir süre sonra yanlış anlamayın çok şeytan arkadaşlar ekleyip rahatsız etmeye başladılar.İlla merak ediyorsanız,https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...z-izleyin.html konusundaki kıtabın yazımında yardımcı oldum.Burada kurduğum sistemi oradakileri uygulayarak kurabilirsiniz.

* Neden satıyorum? Arkadaşlar hiç bir aciliyetim yok.Satma gibi bir zorunluluğumda yok.Satılırsa ,nakit almış ve diğer sitelerime devam etmiş olurum.Merak ediyorsanız bunun gibi 31 tane daha sitem var,gelişmiş ve gelişmek üzere olan.Dolayısıyla site fıyatında düşme yapmayacağım ve başlıktada belirteceğim üzere herkese link göndermeyeceğim,lütfen kusura bakmayın.Zaten birçok şeyi aşağıda paylaşmış bulunuyorum.Benim gözümde Site ile ilgili bilgi edinmek için benimle iletişime geçen kişi almaya karar vermek üzere olan kişidir.

* Domain 2015 Ekim'e kadar uzatılmıştır.

* Site ile ilgili makale veya reklam yapabilecek firmalara ulaşırsanız çok daha fazla kazanırsınız. 300 dolara 2 adet makale satmışlığım vardır.Ben ekstra çaba sarfetmedim mail attılar cevapladım.

* Domainin güzelliğinden bahsetmiştim.Domain isminde bir apple app'si bulunmaktadır ve domainin direk aramasında;
About 55,200,000 results (0.33 seconds) vardır.

* Konular otomatik girilip twitter'a da atıldığında, alakalı firmaların tasarımlarını tanıtıcı konularda çekilmekte ve twitter'a atılmaktadır.Çoğu zaman retweet ve favori alınmaktadır bu firmaların twitter hesaplarından.

* Sitenin gelirlerinin son 1 haftasını paylaşıyorum.Satışlarımı bilen, bilir. Adsense dışında bir firma kullanıyordum. Adsenseye siteyi yeni geçirdim sayılır.Reklam optimizasyonunu yaklaşık 8-9 gün önce yaptım. Bunun dışında yahoo ile çalışıyordum,Açık konuşayım komik rakamlar verdiğini adsenseye geçince farkettim,Günlük 2-8 dolar arası ödeme alıyordum. İsteyenlere 6 aylık yahoo raporu atabilirim.

* Site ile birlikte 259 takipçili twitter ve 88 Beğenili facebook sayfasıda verilecektir.

Site ile ilgili ekran görüntüleri

__________________________________________________ _____