ssepil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tartışmaya dahil olmak istemiyorum küçük bir soru soracağım meraktan.

1 ay 30 gün. 50x30 = 1500 tl'mi ödemeyi düşünüyorsunuz yoksa tatil günlerini çıkarsak 20 gün (ort.) 50x20 = 1000 tl'mi ödemeyi düşünüyorsunuz? Merak ettim sadece.

Gündeliğe giden, amelelik yapan adam akşam evine gelir vurur kafasını yatar dinlenir sabah dinç kalkar.

Yazılımcı olmadığınız için anlayamazsınız fakat, ben neredeyse her gece rüyamda problem çözüyorum, beyin yorgunluğu ile beden yorgunluğunu bir tutamazsınız.
echo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gunluk 50 lira. sigorta yok. yeme içme yol hic bisey yok.

MVC OOP felan beklemeniz komik ve sacma bence.

calistirayim cebine gunluk 50 lirayi koyayim isim gorulsun onada harclik olsun.

bi tek köylü kurnazı sizsiniz bu insanlar essek sadece isverenler icin calısıyor degilmi... cidden saka gibi bir konu tartismalarda uzatmis bu fiyata bu adam bulunmaz bulunuosada yaziklar olsun.
KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En son tehdit varide konuşmuş, gelin adamlığı öğreteyim felan. 23 yaşına gelmişsin ama ...
Arkadaş Gereksiz Yazıyorsunuz Anlamış Değilim Derdiniz Nedir İşine Gelen Çalışır Gelmeyen Çalışmaz Bu Kadar Basit Sanki Yazmadığınız Zaman Bişeylermi Oluyor Burda Günde 50 Çalışana Yazıklar Olsun Diyorsunuz Bişe Demiyorum Sizlere Ama Sistem Bitince O Zaman Boş Konuşanları Görmek İsterim Burda Bakalım Ne Dicekler