Hiç bi bağlayıcılığı olmaz. Sadece işgili firma sizin alışverişte düzgün biri olmadığınızı düşünür ..
ayıp olmuş oluyor tabi biraz ama zaten direk alıcağımı belirtmemiştim uygun bir fiyatta sölememişti ama gerçekten hukuki bağlayıcılığı yoksa sevindim ..sadece bir kenara (kağıt olur , kart olur ..vb) mobilya fiyatı ve kanepe renk kodlarını fiyat ve telefon numarasını yazmasını istemiştim hani ürünle ilgili detayları unutmamak adına , kadın direk sipariş formu doldurttu gerçekten rahatsız oldum ama paranoyak gibi davranmak istemedim o an ..demek sıkıntı olmaz diyorsunuz ....
İletişime geçip iptal etmediniz mi?
dostum kapora yatırmamıştım iptal etmem bile gerekmiyor eğer magaza magdur olacaksa zaten benden adres, kimlik bilgileri, imza ve belirlibir miktar bedel isterlerdi diye düşünüyorum ..Gerekli mi hukuken iptal etmem tabi birkaç gün sonra arayip ozıur dilerim ama ben şunu sormak istedim '' sipariş formunun '' hukuki bir bağlayıcılıgı var mı ilerde adıma dava açabilirler mi yada bir borç çıkarabilirler mi (adres, kimlik bilgileri ve imza olmadan ) bunu öğrenmek istemiştim