Bu durumda sen kendi hesabını 1 sınav fiyatına satıyorsun. Ordaki profil bilgileri vs nasıl olacak? O MM hesabını devretmen gerekmiyor mu
Hesabı devretmiyorum. Daha önce de yazdığım gibi, sınavda başarılı bile olunsa hesabı devretmeyeceğim! Ayrıca hesap zaten boş ve hiç kullanılmamış bir hesap. Sınavları eski ajansımda çalışan bir elemana sertifika almak için bilgisini ölçmek için kendi adıma satın aldım ve yeni bir hesap oluşturdum. İlk sınavı geçemeyince ben de ona sertifika almaktan vazgeçtim. İşimden de ayrıldığım için sınavlar kaldı. Dediğim gibi daha önce girdiğim ve sertifika aldığım sınavlardır. Yani benim işime yaramıyor. Sınav merkezine girebilmek için verilen mail ve şifre ile sınavlara girildikten sonra başarılı da olunsa başarısız da olunsa zaten hesap hiçbir işe yaramaz. Aynı mail ve şifre ile adwords hesabına girilemez. İkisi farklı çünkü. Aday kimliği oluşturmak için farklı bir sayfadan kayıt yapılır. Ayrıca yine daha önce belirttiğim gibi benim kimlik bilgilerim ve onayım olmadan asla sertifika vermezler. Burada sınavları satın alanın benim iyi niyetimi suistimal etmesi gibi bir şey söz konusu değil yani.
Bu arada sınavlar bir arkadaşımıza satılmak üzere. İlginiz için teşekkür ederim.