Vosvos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı hataları yapıyorsunuz yatırım yaptığınız sektörü pisliyorsunuz. Sizin yaptığınız üç beş bin lira yatırımı görüp sizin bi yerlerinizi yalamaya çalışan emek düşmanı insanlarada selam olsun. Hepiniz kralsiniz vesselâm. Konuyu açtığınızda ilk yorumum verdiğiniz fiyata saygı duyduğumu söyledim verdiğiniz fiyata karşı tepkimi saygı çerçevesinde belirttim. Fakat şu forumda oturduğunuz yerden iş yapıyorsunuz diyecek her adama karşıyım açıkçası bu forumda sizin yerinizin olmadığını düşünüyorum. Saygılar.
Forumda Olup Olmayacağıma Sadece Forum Yönetimi Karar Verebilir Sen Veya Bir Başkası Değil Bu Zamana Kadar Kimseyi Dolandırmadım Kimsenin Ahını Almadım Aksine Elimden Geleni Yapmaya Çalıştım Burda Kimsenin Bir Yerimi Yalamasını İstemiyorum Şu Şekilde Diyim Sana Sus Diye Ben Çok Uyanığım Çok İş Az Paraya İş Yapacak Adam Arıyorum

Sony Xperia S ile gönderildi.
KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu yoruma kadar haklı olduğun, olmadığın yerler vardı ama şu yorumdan sonra tüm haklılığını kaybettin sayın cengiz abi. Şunu demek istiyorum;
İnşaat işçisi veya emekçi ablamızın aldığı para sonuna kadar helaldir, azdır veya çoktur buna karışmaya benim hakkım yok ki bu konu hakkında herhangi bir görüşümde yok. Lakin "6-8 saat oturacak demişsin" yani oturduğu yerden para kazanan adam az parayı hakediyora getirmişsin olayı. Dünya'da en çok parayı kazanan insanlar senin tabirinle "oturduğu yerden" veya fikrini ve bilgisini kullanan insanlardır. Senin verdiğin günlük "50 " az veya çoktur buna karışmam, işi veren de parayı verende sensin fakat "oturduğu yerden" kelimesi olmamış abi.
Olabilir Haklısın Bu Benim Düşüncem Abi