Line adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem böyle düşünüyorsun geçen sene çeyrek final zamanı açacaktın bu konuyu.Şurda iki yenilgi alınca Terime sallamak kolay tabi.Bu adam takımdan gidince kim gelecek takımın başına ? Mourinho falan gelir sanıyorsanız iyi rüyalar.Yazık arkadaş bu kadar vefasızlıkta olmaz.3 beraberlik bi yenilgi sonrası siz böyle yapıyorsanız biz Fenerbahçeliler olarak ölelim o zaman.
Herhalde yazılanları pek okumamışsınız. Veya okumuşsunuz ancak doğru anlamamışsınız.

Bardak zamanla dolar değil mi? Ve son damla onu taşırır.. Benim eleştirilerime bakarsan Terim'i özellikle 2.ve 3.sezondaki performansından dolayı eleştirdiğimi görürsün . İki yenilgi alınca eleştirmiyoruz..

Koca sezonunun büyük bölümünde o kadro ile 2 hafta üst üste galip gelemediği için eleştiriyoruz.

(Gs yi geçen sezon ve bu sezon şuana kadar) Bursa'nın, Eskişehir'in, Gençlerbirliği'nin, Orduspor'un, 1461 Trabzon'un şamar oğlanı bir takım haline getirdiği ve hala belli bir standart getiremediği için eleştiriyoruz.

Ben Bir Gs li olarak geçen sezondan bu yana takımımın anadolu külüplerine ezilmemesini istiyorum en azından 2 hafta hatta 5-6 hafta üst üste galip gelmesini istiyorum.

Yok siz geçen sezondan bu yana bu kadro ile anadolu külüpleriyle başedememesini hazmediyor ve rakiplerin olağanüstü kötü olmasından dolayı zar zor gelen şampiyonluğu başarı olarak görüyorsanız diyecek birşey yok tabiki.

Bu arada fenerlilerin terimle ilgili görüşlerini hiç merak ediyor değilim ancak Terim konusunda sizin gibi düşünen Gsliler olduğunu bilerek cevap yazma ihtiyacı hissettim.

FactorX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fatih Terim ülkeye avrupadan kupa getiren tek adamdır. Galatasarayın 3 yıldızının biri tamamen terime aittir. Bu başarılar ortadayken 2-3 maç elden gitti diye Fatih terime sahip çıkmayacaksak yazıklar olsun böyle taraftarlığa

Bu söylenen sözler, yapılanlar Galatasaraylılık değil.
Fatih Terim in kariyerinde almış olduğu başarılar ayrı bir mesele..

Real Madrid, mourinho yu gönderdi. Gönderirken kariyerinde ne kadar kupa olduğunu bilmiyor muydu ?

Yani geçmişte alınan başarılar bugünkü başarısızlığı örtmez, örtmemeli.

Biz takımdaki sistemsizliği, standartsızlığı, anadolu kulüpleri karşısında takımın hem geçen sezon hem de bu sezon ne halde olduğunu öne çıkararak Terim gitmeli diyoruz.