Sınavlar 2 ay önce satın alındı ve sadece birine giriş yapıldı. İki tanesine hiç girilmedi (zaen bir sınava sadece bir kere girilebilir.) Aday kimliği, mail ve şifre verilecektir. Mail ve şifrenin bağlı olduğu adwords hesabı zaten kullanılmamaktadır ve şifreleri farkı olduğundan suistimal edilemez. Sınava, sertifika almak için giriyormuş gibi girilecektir. Bir uygulama (adwords sınav uygulaması) yüklenecektir ve 120 dk. 100 soru ile sınav gerçekleşecektir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:05:51 -->-> Daha önceki mesaj 10:48:31 --

Sınava bu ekrandan girilecektir. http://u1309.hizliresim.com/1f/n/sv9hz.jpg

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:12:17 -->-> Daha önceki mesaj 11:05:51 --

Daha önce de yazdığım üzere sınava denemek için girmek istiyorsanız alın. İki sınavda da başarılı olduğunuzda evet, sertifka almaya hak kazanırsınız lakin benim iznim olmadan bu sertifikayı alamazsınız zaten. Suistimale açık bir yardım değildir. Adwordste kendini denemek isteyen ve iki sınava 100 dolar (200 liraya yakın para yapar) vermeyi riske atamayanlara yardımcı olmak istiyorum. Eski ajansımı bu şekilde iş ortağı yaptım zaten. Ben zamanında bu sertifika alımları için sınavlara bir ton para döktüm. Aynı şeyi yaşamayın diye uğraşıyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:15:05 -->-> Daha önceki mesaj 11:12:17 --

amacdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sınav sorularını nasıl kaydettin ? Ve nisan ayında içerik güncellendi. Ondan sonra girilen sınavların formatı değişti. Sen ne zaman girmiştin?
Sınav soruları kaydedilemez zaten. Sınava girmek için yüklenen uygulama buna izin vermiyor. Anca ekranın fotoğrafını çekebilirsin ki google zaten sürekli soruları değiştirdiği için pek fayda sağlamaz. Böyle bir yönteme hiç başvurmadım. Ayrıca soruları webten sorgulayarak da cevaplarına erişmek mümkün değil. Bunun için çok iyi hazırlanmak lazım. Ben http://adwords-tr.blogspot.com/ buradan destek alarak hazırlandım sınavlara ve uzun süre adwords hesapları yönettim. Biraz alaylı biraz da eğitimli olmak lazım açıkçası.