Arkadaşlar yapmayın allahınızı severseniz beş parmağın beşi bir olmuyor.Ben kendi açımdan söylüyorum suriye,abd,ingiliz,rus vb. hangi ülkenin vatandaşı olursa olsun yardımcı olmaya çalışırım.Atalarımda böyle yapmış ve bizden sonraki kişilerinde yapacağına inanıyorum.Sonuçta karşıdaki insan bazı arkadaşlar sınır dışı ediceksin demiş gönlün nasıl razı oluyor o insanın ölmesine ?
Ben kötüleri yok demiyorum illaki vardır kendi milletimizde de var uyuşturucu madde satanı hırsızı kapkaççısı onlarıda mı sınır dışı edelim ?
Kendi ülkenin vatandaşı bu işten mağdur oluyorsa yardım edilmesin arkadaşım.
Benim küçük esnafımızın keyfini kaçırıyorsa, kavga çıkarıyorsa, tehtid ediyorsa, mafya gibi haraç kesmeye başlıyorsa, insanların huzurunu kaçırıyorsa, eşimize bacımıza sarkıyorlarsa, zaten yüksek olan suç oranını iyice arttırıyorlarsa, benim öğrenci kardeşim üniversite kazanıp mersine geliyor 400 olan kiralar suriyeliler yüzünden 800 lira oluyor ve bu kardeşimiz kalacak ev bulamıyorsa, zaten berbat olan trafiğimizi iyice berbat hale getiriyorlarsa hepsi sınır dışı edilsin istemiyoruz.
Beş parmağın beşi birmi masalını geçelim, sonuçlara bakalım biz refah içinde yaşayan bir ülke değiliz maalesef gitsin refah içinde yüzen ülkeler baksın suriyelilere ben istemiyorum ülkemde.