İsmek Bilgisayar Kursu
Günlük hayatın vazgeçilmezleri arasında yer alan bilgisayar aynı zamanda çalışma hayatınında en önemli gereksinimlerden birisidir. Bilgisayar kullanmayı bilmeyen kalmasın diye hazırlanan projelerden biriside ismek bilgisayar kullanım kursudur.

Ücretsiz ve Sertifikalı
160 Saat süreli olan ismek Bilgisayar kursu, yazma, çizme, grafik ve işletim sistemleri hakkında detaylı eğitimlerden oluşmaktadır. Eğitim sonunda MEB onaylı bilgisayar işletmenlik sertifikası verilmekte olup, kamu kurumları ve özel firmalarda daha kolay iş bulabilirsiniz.

Bilgi Teknolojileri Branşları
İsmek Bilgi teknolojileri sadece bilgisayar kullanımı ile sınırlı olmayı, aynı zamanda bilgisayar eğitimi alan kişiler için hızlı klavye kullanımı, internet proğramcılığı, web tasarım, web proğramlama, bilgisayar destekli çizim eğitimleri alabilirler. Hepsi ücretsiz hepsi ismek kalitesiyledir.

Size En Yakın Noktada
ismek bilgisayar eğitimi için hemen hemen tüm ilçelerde ismek kurs merkezlerinde eğitim verilmektedir. http://www.ismekkurs.com sitesinden size en yakın kurs merkezi bilgisine ulaşabilirsiniz.