NutShot1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
enpara?
Hocam onu kullanmayı bilmyiorum çoık duydumda siz kısaca bilgi verir misiniz ?

Minorphobia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer öğrenciyseniz 80 TL nizi geri alabilirsiniz öğrenci belgenizi verip uzun bir sürede hesap işletim ücretini almasını engelliyebilirsiniz
Üniversite öğrencisiyim şuanda ama paranın kesildiği tarihte değildim sorun olur mu ?Tüketici hakem heyeti alamazsın dedi daha dun gittim sadece rkedi kartları için geçerli o dedi.

webzegs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ziraat bankasında aylık 800 lira gibi bir meblağyı hesabında tutarsan hesap işletim ücreti kesilmez.
ben öğrenciyim o kadar param olsa aylık ah
HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
enpara.com a yatır eğer belli bir süre çekim yapmıyacak isen vadeli yatır hem paran değer kazanır.
Yada git vadeli hesap aç ben seneler önce 40 milyon yatırdım Ziraat'a simdi 1.200 lerde idi en son 5 ay önce yaklaşık 10 sene filan geçti rahat
Enparaya bakayım hocam araştırayım biraz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:26:43 -->-> Daha önceki mesaj 17:58:12 --

webzegs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ziraat bankasında aylık 800 lira gibi bir meblağyı hesabında tutarsan hesap işletim ücreti kesilmez.
HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
enpara.com a yatır eğer belli bir süre çekim yapmıyacak isen vadeli yatır hem paran değer kazanır.
Yada git vadeli hesap aç ben seneler önce 40 milyon yatırdım Ziraat'a simdi 1.200 lerde idi en son 5 ay önce yaklaşık 10 sene filan geçti rahat
başvurumu yaptımda sözleşmede bi amdde dikaktimi çekti.

Alıntı
8. Finansbank Enpara.com’a olan borçlarınızı, onayladığınız ödeme koşulları ve / veya bilgilendirmeler çerçevesinde, zamanında ve eksiksiz ödemelisiniz. Ödemediğiniz durumda Finansbank Enpara.com, Finansbank nezdindeki tüm hesaplarınız ve malvarlığınız üzerinde bloke, takas, mahsup, hapis ve rehin hakkına sahiptir
Burda ne borcundan bahsediyorvadesiz hesabın borcumu olur kredi kartımı ki bu ?
Bu madde ile ilişkilimi acaba ? Talep edersek kredi limti alıyoruz ve kullanıyoruz ödemezsek mi 8. madde geçerli oluyor anlamadım.
Alıntı
18. Talep ettiğiniz takdirde ve Finansbank Enpara.com talebinizi uygun görürse, size kısa vadeli olarak kullanabileceğiniz bir kredi limiti tahsis edilir ve bu limitiniz mevcut Vadesiz TL hesabınıza tanımlanır. Tanımlanan kredi limitinizi Vadesiz TL hesabınız üzerinden takip edebilir, hesabınızda para olmasa bile belirlenen limite kadar para çekme, para transferi, fatura ödeme ve benzeri bankacılık işlemlerini yapabilirsiniz. Bu işlemleri yaptığınız anda hesabınıza borç kaydı yaratılacaktır. Finansbank Enpara.com kredi borcunuzun geri ödeme şartlarını size e-posta yolu ile gönderilen hesap özetinizde bildirir ve bu bildirim bağlayıcı olur. Finansbank Enpara.com önceden size bildirmek kaydıyla kredi faiz oranlarını ve ödeme dönemlerini değiştirebilir. Belirlenen süre içinde borcunuzu tamamıyla ödemediğiniz takdirde, borcunuzu, talep tarihinden itibaren kredi faizinin %100 fazlası oranında işleyecek temerrüt faizi, BSMV, KKDF ve diğer ayrıntılarıyla birlikte ödemeniz gerekir.