Kendi düşüncem google bildiğimiz gibi spam ile büyük bir mücadele içerisinde.Spam sitelere bir ayrıcalık tanıyarak onların sıralamalarda yükselmesini sağlıyor.Bu şekilde uzun bir süre pr güncellemesi yapmadan.kimin spam kimin özgün içerik girdiğini anlayabilecektir.Tabi bu sırada özgün girenlerinde sabrını ölçüyor

ama eminimki kısa bir süre sonra özgün girenler hakkını alacaktır.
Üstad senin için demiyorum ama harbiden google böyle düşünüyorsa vay halimize. Yaw reel sektörler paralar dönüyor bu piyasada ne demek milletin sabrını ölçüyor. Google üzerinden sıralamaya girip para kazanan bir çok imalat sektörü var. Bu adamlar mekan kapatıyor. Böyle saçmalık olmaz.
"
Google resmen salakça işler yapmaya başladı ve düzeltmeye çalışıyor..."
Bu arada dip not olarak alın bu satırdan itibaren; bakın bizim sektör mobilya ve google sallama yaptığında siteleri indirdi ( şükür yine toparladık firma iflasın eşiğinden döndü ) ardından çatır çatır telefonlar gelmeye başladı. "Efendim sizin için uygun fiyattan ADWORDS reklam paketlerimiz var ....." böyle telefonlar ki haftada en az 4-5 kez geliyordu. Bu arada gelen telefonlar bizzat google amcamızdan öyle aracılardan değil.
Bu ne oluyor "
google amcamız para kırıyor..." başka bir şey değil yani.
En sonun da ben aldım telefonu kardeşim zaten altı aylık kapasitemiz dolu ( yalan söyledim yan

) reklama ihtiyacımız yok dedim.
USA da böyle oldu bir ayda adamlar durumu düzenlediler. Bizim gibi ülkelerden de hala çatır çatır para kırıyorlar başka açıklaması yok olayımızın.