digitals adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu site için en ideal fiyat 50 TL
Sen yap bana aynı sistemden söz veriyorum senden 5 adet hosting dahil alacağım ama yapamazsan kardeşim burda konuda kalabalık yapma lütfen.
Teklifimi yazı olsun diye yazmadım gerçekten bekliyorum senden 50 TL ye alacağım hosting dahil bir sistem demosunuda burda yayınlamanı istiyorum.

TurkAdult adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat normalin çok çok üstünde tasarımsal değerlere göre... Fakat adam başkan yada vekil adayı parayı gözden çıkarmıştır güzel düşünce
Arkadaşlar hosting dahil böyle bir sistemin fiyatı 800 TL ve siz bu rakama çok diyorsunuz, ya sizin kendi emeğinize saygınız yok veya piyasada 200-300 TL ye site yapıyorum diye gezen arkadaşlarla bizi bir tutuyorsunuz. Paneli görmeden atıp tutmayın lütfen. Açıklama'da yazıldı görsel açıdan düzenleme yapılabilir müşterinin isteğine göre dendi, panelden renklerle oynayabiliyorsunuz yazıldı ama okuyan yok demek ki.
kymkk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardes cok yuksek rakam boyle bişey bana lazımdı. yereladaylar.com adlı bir isim aldım orada kullanmaya ama sistem cock basit ama fiyat cok yuksek....kolay gelsin
paneli incelemek istersen demo atarım, siteye giydirme yapılabilir fakat sistem basit değil paneli incelersen bunu anlayabilirsin.

Konu eleştiri ve yoruma kapalıdır. İncelemek isteyen arkadaşlar pm ile admin panel demo sunu inceleyebilir.

Yeni temalar gelecektir herkesin illaki bu temayı beğenmesini beklemiyoruz.