Bu tarz sayfalardan uzak durun genel içerikli ve kişi dizi film firma şirket ajans isimlerinden uzak durun sayfanızın kapanma riski azda olsa azalsın (: daha önceki senelerde de aynı durumu gördük birçok dizi sayfası ajanslar tarafından ana sayfaya aktarıldı. Yazar konusunda da vardır birşeyler yakın biri rahatsız olmuştur gerekli başvuruları yapıp tek sayfada toplayıp kendi kontrol etmek istemiştir. Yaşıyor olması gerekmiyor 1. derece akrabası da yapabilyordur belki bu tarz birşeyi gerekli bilgileri sunduktan sonra neden olmasın diye düşünüyorum. Bunlar benim düşüncelerim sayfalarda fena artıyor
Eğer ki birkaç arkadaşın dediği gibi açık ve hack olayları varsa gerçekten yazık facebook bu tarz olaylara senelerdir çözüm bulamadı bulmaya da pek niyeti yok gibi ya ben kapatırım ya da sayfanız çalınır beni ilgilendirmez diyor resmen hiçbir şekilde iletişime geçecek biyer yok doğru düzgün derdimizi anlatayacağımız senelerdir FB işiyle uğraşanların milyonlarca sayfası yok yere kapandı aralarında haklı sebeplerden kapanan da var ama büyük çoğunluğu yok yere kapandığını düşünüyorum.