Benim anlam veremediğim kız yarım saat tacize uğruyor ama gıkını çıkarmıyor mu ?
Ben izmirde 2 kere denk geldim kızlar öyle bir bağırdıki körüklü arabalarını bilen bilir izmirin baya uzundur, en arkadan net duyduk..Sonrası malum daha bizlere bırakmadan 30-40 yaşlarında amcalar genci temiz bir patakladılar ve durağı beklemeden indirip attılar..
Videoyu izledim amca büyük ihtimal şaka yapıldığını sanmışta olabilir veyahut yorgunluktan bazen dibimizde konuşulanları hatırlamıyoruz, şahsen ben bazen çok dalgınsam karşıdakinin gözlerine içine baksam dahi dediklerini anlamıyorum..Amcadada aynı durum var yoksa ne olursa olsun, anasına laf etmiş indirir aşağıya..
Kıza gelirsek töbe yarabbim kimsenin tipine laf etmedim ama otobüste bindiğini görsem arkaya kaçarım yanıma gelmesin diye
Belkide otobüs kalabalıktı amca yanlışlıkla deydi, otobüsde az kız üstüme yapışmadı ani frenlerde çok şükür anlayışlılardı, sonuçta elimden birşey gelmiyor tavana yapışmıyacağıma göre ?
Videoyu düşünün sizede böyle birşey yapılabilirdi. Psikolojisi bozuk olabilir var böyle tanıdıklarım, durup dururken kendisine bakmıyanlara bile laf atmalar, çok ağır küfür etmeler..Bunlar kız diye hepsi melek değil..
Benim içimden geçen amcanın suçsuz olduğu yönünde diğer fikirlerede saygı duyarım