Sitemde cloudflare'i kullanıyorum ek olarakta son 1 aydır sitemde @Prostavaryo; 'nun eklentisini kullanmaktaydım, taa ki geçtiğimiz günlerde çıkarttığı güncellemeye kadar. O güncellemeden sonra siteme saatler sonra girdiğimde Türkçe karakter hatasından daha büyük bir değişik hatalarla karşılaştım. Eklentiyi sildiğimde düzeldi. Fakat çok çok memnundum bu eklentiden, tek eksiği zamanlama olayıydı onu da az sonra anlatacağım şekilde çözdüm.

Sonra, @SeoTurkey; nickli arkadaşın sistemi ile tanıştım. Sistemin işleyişi gayet basit, siteyi kasmıyor etmiyor. Direkt cacheliyor. Verdiği dosyaya girip sil diyerekte cacheleri siliyorduk ki ben bu konuda biraz üşengeç olduğum için verdiği dosya kodları ile oynayarak direkt girdiğinde silecek hale geldim ve Cpanel'den cronjob ekledim. 4 saate bir cacheleri silmekte. Şimdilik SeoTurkey nickli arkadaşın sistemini haberim bile olmadan kullanıyorum ayrıca oldukça da memnunum.

@Prostavaryo; eklentinize zamanlama özelliği eklediğinizde ve o Karakter hatasını düzelttiğinizde daha da çok kullanıcı çekeceğinden eminim.

Zaten Eklentinize ait r10'da olan konunuza da yorum attım ama görmediniz sanırım.

Hepinize iyi günler dilerim.