Cappystarj0e adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
size pm yolladım, sitem gerçekten kaliteli ama dediğiniz formatta yazmaya üşendim. herkesin işi gücü var. bir de çok fazla sinirlenmenize gerek yok. saçma sapan site gönderenlerin dışında, makul olarak sizin yazdığınız formatta göndermeyenler de olabilir. onları diğerlerinden ayırmanızı tavsiye ederim.

herkes kendine bir format belirlemiş gidiyor. şahsen, konu açarken zaten formata göre konu açtığım için, direkt konunun linkini gönderiyorum. istediğiniz tüm bilgiler de orada yer alıyor. küfür etmedikçe mesaj göndermek serbest diye biliyorum. ignore etmek gibi bir seçenek var mı hiç denemedim ama varsa, muhakkak denemelisiniz.

hürmetler.
Küfür harici mesaj yazmak serbest diye, konuda belirttiğim özelliklere uymayan sitelerin gönderilmesini normal karşılamak hangi mantığın ürünü bilmiyorum.

Sadece adresini bildiğim sitelere nasıl bir olumlu olumsuz dönüş yapmam bekleniyor onu da bilmiyorum.

Hangi bilgileri istediğim ortadayken, gelen pm'lerin %60'lık kısmı ;

Alıntı
hocam abc.com gerçekten kaliteli sitedir, lütfen olumlu olumsuz geri dönüş yapın
bu formatta ise elbette sinirlenirim.

Ne güzel söylemişsiniz, herkesin işi gücü var. Sizin gönderdiğiniz türde pm'ler sorun teşkil etmiyor benim için. Keşke herkes öyle gönderse.