Merhaba,
Sistem otomatik işlediği için biz kimin tatilde kimin bilgisayar başında kim online mı diye kontrol edemeyeceğimiz için günü gelen sunucu direkt otomatik olarak kapatılıyor, sizin hesabınızla ilgili bir sorun olmuş olabilir o an görüşülüp halledilmiş zaten, ticket atmışsınız 5-10 dakika içerisinde dönüş yapılmış zaten.
Üslubunuz ticaret anlayışını belli ediyor, konuya gereksiz yere yazmayın lütfen.
Yedekleri ne zaman alacağımı sizden öğrenecek değilim, 3 kuruşluk hizmet verip 5 kuruşluk ahkam kesmeyin.
bir çok destek talebimin de farklı konulara çekilerek geçiştirildiğini de forum kullanıcılarına belirtmek isterim.
sistem hatalarından dolayı da mağdur oluşunuz hiç önemli değil.
şöyle bir olayımızı da aktarayım. bundan 1-2 ay öncesi olması lazım. ayın 19 undan önce adıma fatura kesilir ve e-posta ile bilgilendirilirim. ben de hesabıma girip paypal ile kredi kartımdan anında ödeme yaparım. o ay e-postama mail falan gelmedi ki gönderilmesi gerekir. faatura tarihinden önce hesabıma girip fatura var mı diye de birkaç kez kontrol ettim. fatura yoktu. 1-2 haftalık net imkanım olmadı, arada bir postalarıma baktım 1-2 dakikalık. Herneyse sitelerime erişmeye çalıştığımda VPS nin kapatılmış olduğunu gördüm. Ticket attım faturanızı ödemediniz denildi
Fatıram nerede, ben göremiyorum dediğimde, "Faturalarım" bölümünde buunuyor oradan ödeyin diye cevap yazıldı. Ki oraya defalarca baktım. Tekrar tekrar ticket açtım dönen olmadı. en sonunda kredi olarak 40 tl yükledim ve faturam her neredeyse kredimden çekin dedim. ki sabaha parayı çekip vps yi aktif etmişlerdi.
* sonradan dönüş yaptılar. sistemde bir hata oldu size fatura oluşturulmadı. ödeme gününüz geçince de sistem hesabınızı otamatik durdurdu.
e burada benim rolüm ne? firma sürekli panele girin, faturanız yoksa bize ulaşın diye de üste çıktı.
Ekleme: 35 liralık fatura için yatırılan 40 tl lik kredinin tümü çekildi. buna dair de ticket açtım ama cevaplanmadı.
trustlayer ile çalıştığımız için sürekli online mi olmak zorundayız. 2 gün nete giremesek Allah muhafaza siteler kapalı kalacak. hesabınıza para yüklemeye korkacaksınız zira işlemleri elle yürütüyorlar. ne kadar çekecekleri belli değil.
*** karalama maksatlı yazmıyorum. yaşadığım bir hadisedir.
(yine de çalışmaya devam ettik mi ettik, hata ettik)