Üslubunuz ticaret anlayışını belli ediyor, konuya gereksiz yere yazmayın lütfen.
Yedekleri ne zaman alacağımı sizden öğrenecek değilim, 3 kuruşluk hizmet verip 5 kuruşluk ahkam kesmeyin.

bir çok destek talebimin de farklı konulara çekilerek geçiştirildiğini de forum kullanıcılarına belirtmek isterim.

sistem hatalarından dolayı da mağdur oluşunuz hiç önemli değil.
şöyle bir olayımızı da aktarayım. bundan 1-2 ay öncesi olması lazım. ayın 19 undan önce adıma fatura kesilir ve e-posta ile bilgilendirilirim. ben de hesabıma girip paypal ile kredi kartımdan anında ödeme yaparım. o ay e-postama mail falan gelmedi ki gönderilmesi gerekir. faatura tarihinden önce hesabıma girip fatura var mı diye de birkaç kez kontrol ettim. fatura yoktu. 1-2 haftalık net imkanım olmadı, arada bir postalarıma baktım 1-2 dakikalık. Herneyse sitelerime erişmeye çalıştığımda VPS nin kapatılmış olduğunu gördüm. Ticket attım faturanızı ödemediniz denildi
Fatıram nerede, ben göremiyorum dediğimde, "Faturalarım" bölümünde buunuyor oradan ödeyin diye cevap yazıldı. Ki oraya defalarca baktım. Tekrar tekrar ticket açtım dönen olmadı. en sonunda kredi olarak 40 tl yükledim ve faturam her neredeyse kredimden çekin dedim. ki sabaha parayı çekip vps yi aktif etmişlerdi.

* sonradan dönüş yaptılar. sistemde bir hata oldu size fatura oluşturulmadı. ödeme gününüz geçince de sistem hesabınızı otamatik durdurdu.
e burada benim rolüm ne? firma sürekli panele girin, faturanız yoksa bize ulaşın diye de üste çıktı.

Ekleme: 35 liralık fatura için yatırılan 40 tl lik kredinin tümü çekildi. buna dair de ticket açtım ama cevaplanmadı.

trustlayer ile çalıştığımız için sürekli online mi olmak zorundayız. 2 gün nete giremesek Allah muhafaza siteler kapalı kalacak. hesabınıza para yüklemeye korkacaksınız zira işlemleri elle yürütüyorlar. ne kadar çekecekleri belli değil.

*** karalama maksatlı yazmıyorum. yaşadığım bir hadisedir.
(yine de çalışmaya devam ettik mi ettik, hata ettik)

trustlayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Saygı çerçevesinde size durumu anlatmaya çalışıyoruz ancak anlamamakta diretiyorsunuz ne yapmaya çalıştığınızı açıkçası anlamakta güçlük çekiyoruz, Evet müşterimizsiniz hizmet aldığınız süre boyunca sizlere hep kaliteli sorunsuz hizmet sağlamaya özen gösterdiğimizi bildiğinizi düşünüyorum, hangi destek talebinizde size yardımcı olmadık veya hayır yapamayız dedik tüm müşterilerimiz bizim için değerlidir onları para olarak görmüyoruz bunu başta anlamanızı dileriz, VPS müşterilerimizin yedeklerini almıyoruz düzenli olarak yedekleme Paylaşımlı Hosting kullanıcılarında geçerlidir ha onda da sözleşmenin devamınıda koyarsanız "herhangi bir olağan üstü durumda yedeklerin zayi olması gibi durumlarda veya erişelememesi durumunda Trustlayer zan altında bırakılamaz "diyede yazdığını unutmayınız.

Bizim çizgimiz ve kalitemiz bellidir, yüzlerce kişi servislerimizi kullanmış ve kullanmayada devam ediyor herhangi bir memnuniyetsizlik veya kelime oyunları hiç bir zaman yapmadak yeri geldi memnun olmayan müşterilerimize tam ücret iadesi keyfi olarak talep etmelerinde bile koşulsuz iadesi yapıldı, ve bu kişiler 3gün 2 hafta 1 ay sonra yeniden hizmetlerimizi satın aldılar çünkü bizim kimseye yanlışımız olmadı hep dürüsttük.

Şimdi yedeklerinizi tekrar açıklayım "Disklerde oluşan sorun nedeni ile Diskteki verilere ulaşamıyoruz." açık ve net değil mi ? bu sorun başka nasıl açıklanabilir ?

Şunumu dememizi istiyorsunuz, Çok pardon XXXXX Bey verilere ulaşamıyoruz ama siz bir hata yapmışsınız yedeklerinizi almamışsınız biz sizin kaybınızı telafi edelim XXXXX.00 TL yeterli midir sizin için dememizi mi bekliyorsunuz? Kusura bakmayın ama bu bizim hatamızdan çok SİZİN vurdun duymazlığınız ve emeğinize göstermiş olduğunuz saygısızlıktandır, bundan sonrada böyle vurdun duymazlıklarınızın sonucunu daha ağır ödeyeceğiniz mağduriyetleriniz olacaktır.

Size iyi çalışmalar diliyorum,

Bilmiyorum şuan sitelerinizi aktif ettiniz mi ancak bu size ufakta olsa bir deneyim olmuştur diye düşünüyoruz en azından haftada bir yedeklerinizi alıcaksınızdır.