Merhaba,

Saygı çerçevesinde size durumu anlatmaya çalışıyoruz ancak anlamamakta diretiyorsunuz ne yapmaya çalıştığınızı açıkçası anlamakta güçlük çekiyoruz, Evet müşterimizsiniz hizmet aldığınız süre boyunca sizlere hep kaliteli sorunsuz hizmet sağlamaya özen gösterdiğimizi bildiğinizi düşünüyorum, hangi destek talebinizde size yardımcı olmadık veya hayır yapamayız dedik tüm müşterilerimiz bizim için değerlidir onları para olarak görmüyoruz bunu başta anlamanızı dileriz, VPS müşterilerimizin yedeklerini almıyoruz düzenli olarak yedekleme Paylaşımlı Hosting kullanıcılarında geçerlidir ha onda da sözleşmenin devamınıda koyarsanız "herhangi bir olağan üstü durumda yedeklerin zayi olması gibi durumlarda veya erişelememesi durumunda Trustlayer zan altında bırakılamaz "diyede yazdığını unutmayınız.

Bizim çizgimiz ve kalitemiz bellidir, yüzlerce kişi servislerimizi kullanmış ve kullanmayada devam ediyor herhangi bir memnuniyetsizlik veya kelime oyunları hiç bir zaman yapmadak yeri geldi memnun olmayan müşterilerimize tam ücret iadesi keyfi olarak talep etmelerinde bile koşulsuz iadesi yapıldı, ve bu kişiler 3gün 2 hafta 1 ay sonra yeniden hizmetlerimizi satın aldılar çünkü bizim kimseye yanlışımız olmadı hep dürüsttük.

Şimdi yedeklerinizi tekrar açıklayım "Disklerde oluşan sorun nedeni ile Diskteki verilere ulaşamıyoruz." açık ve net değil mi ? bu sorun başka nasıl açıklanabilir ?

Şunumu dememizi istiyorsunuz, Çok pardon XXXXX Bey verilere ulaşamıyoruz ama siz bir hata yapmışsınız yedeklerinizi almamışsınız biz sizin kaybınızı telafi edelim XXXXX.00 TL yeterli midir sizin için dememizi mi bekliyorsunuz? Kusura bakmayın ama bu bizim hatamızdan çok SİZİN vurdun duymazlığınız ve emeğinize göstermiş olduğunuz saygısızlıktandır, bundan sonrada böyle vurdun duymazlıklarınızın sonucunu daha ağır ödeyeceğiniz mağduriyetleriniz olacaktır.

Size iyi çalışmalar diliyorum,

Bilmiyorum şuan sitelerinizi aktif ettiniz mi ancak bu size ufakta olsa bir deneyim olmuştur diye düşünüyoruz en azından haftada bir yedeklerinizi alıcaksınızdır.

wwwZiranbula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalıp oynamıyoruz, müşteriniz konumundayım ve firmanız hakkındaki şikeyetimi bu platformda kamuoyunun gözleri önüne seriyorum.

"imzaladığım (onayladığım) sözleşmede " Trustlayer müşterilerinin tüm verilerini düzenli bir biçimde yedekleme ve bakım işlemine tabi tutacaktır." diye bir ibare vardı. halen de olabilir bilmiyorum." ifademi de verdiğim screenda açık olarak gördükten sonra mesajınızı bu üslupta yazdığınızı düşünüyorum.