G6K adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müşteri eğer yedeğini günü gününe alsaydı kendi bireysel olarak, ne bu konu acılırdı nede bukadar yorum yazılırdı.

Sonuçta Trustlayer yedek almak zorunda değil / yedek alıyoruz dediği biyerde yok yedek alınacağını sizin bilmeniz gerekir.
imzaladığım (onayladığım) sözleşmede " Trustlayer müşterilerinin tüm verilerini düzenli bir biçimde yedekleme ve bakım işlemine tabi tutacaktır." diye bir ibare vardı. halen de olabilir bilmiyorum.

Açıklamanızın cevabı bu olabilir.

Bu konu üzerinden bir hak arayışı içerisinde olduğumu düşünüyorsanız yanlış düşünüyorsunuz hocam. Bu konu ilk mesajımda da belirttiğim üzere aktif müşterileri ve olası müşterileri firma ve uygulamaları hakkında bilgilendirme konusudur. Hakkımızı pek tabii ki hukuksal yollarla arıyoruz.

Konu başlığında da göreceğiniz gibi bu konuyu Firma hakkındaki benim şikayet konum değil genel bir şikayet konusu olarak oluşturdum. Dileyen arkadaşlar varsa şikayetleri yazabilirler ki yazıyorlar da.

Yorumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lütfen artık belirli noktalarda, denedim olmadı en azından başını ağrıtayım canını sıkayım mantığından uzak duralım, öyle bir dünyada yaşıyoruz ki, adalet sistemi mükemmel işliyor, gerçekten haklı olduğunu savunan herkes o konuda mutlaka bir gün hakkını alıp haksızlık yapanın da cezasını çekeceğini bilmesi lazım.