Dreambox uydu alıcısına takılan yıllık ücretli kartlar ile lig tv ve moviemax v.s kanallar + dsmart kanalları ve yabancı kanallar izlenen uydu alıcısı değilmi? Öyle ise DMCA yasası gereği kendi kimliğinizle sunucu aracısız almanız oldukça riskli, sitenize baktım (alış veriş) bu ürünler ve abonelikler satılacak sanırım. Dikkatli olun bence, gerçi ist. kadıköy ve karaköyde bunlar mağazalarda satılıyor ama siz server olacaksınız bu satanlara hizmet verecekseniz çok daha dikkat.
İp tv sistemleri için kullanacagım , yanı söyledıgınız gibi bir durum söz konusu değil.
Bu işlerde türkiye ile hiç bir alakamız yok. Yurt dışı kaynaklı datacenterlere şikayetlerini ileteceklerse , buyursunlar ovh , leaseweb , softlayer gibi firmalara ipimizi biliyorlar kapatma talebi göndersinler ( dikkate alınırsa

) .
Tabıkı dıkkatlı olmak gerektıgını cok ıyı bılıyoruz , ama ınanın bunlar ıcın alınacak tum önlemlerı cok daha iyi biliyoruz. Saygılar
Bu konu oldukca yararlı oldugunu dusunuyorum yanlız leaseweb bayılerını nerden bulabılırım ? daha ucuza alıcamı bılıyorum . Ama bayilerini hiç göremedım ? nasıl erişebilirim.