Yahu bu millet ya kendini çok akıllı zannediyor, ya da karşısındakini saf zannediyor.
Halen dandik dunduk 5 para etmez siteler için pm gönderenler, pr 5-6-7 yabancı siteler var ilgilenirseniz yazın diyenler, bir arkadaşım pr8 siteden link satıyor skype adresim
hacker@bilmem.ne diye pm gönderen çocuklar var. Ne istediğim, kimlerle çalışmak istediğim gayet açık.
Yeter yahu, sabrın da bir sınırı var. Rica ediyorum saçma sapan dandik siteler için pm atmayın artık. Kalp kırmak istemiyorum ama ısrarla kaşınanlar var. Adama bu site bana uymaz diye cevap yazıyorum, peşinden bir pm daha geliyor ya bu site olur mu diye. Olmaz diyorum, bu sefer başka bir site için pm atıyor. Sitelere bakıyorum belirttiğim özelliklerle uzaktan yakından ilgisi yok.
Bir de çoğu arkadaş hit bilgisini göndermiyor. Günlük hit durumunu soruyorum, aylık 500-600 civarı diyor. Yani günlük ortalama 20 hit. Yersen günlük 500-600 diye okuyup link verirsin diye adam aylık hiti yazıyor. Nasıl bir kalite anlayışı var bu arkadaşlarda çözemiyorum.
Bu kadar açıklamaya rağmen pm ile gönderilen 40 tane farklı site varsa, aradığım kriterlere uyan site sayısı 8 taneyi geçmiyor.
Sanırım en iyisi yeni konu açıp, istediğim özellikleri
büyük boy kırmızı puntolarla yazmak gerekiyor. Bunun bile çözüm olacağını zannetmiyorum ya neyse.