230k site 90 ya düştü . Düzelicek .
230k dan 90k ya mı yoksa sadece 90 hite mi düştü? Öyleyse felaket olmuş. Ama sanırım 90k yazacaktınız.
Özgün yazı olayını da gömdü Google. Önemli olan özgünlükten ziyade yazılmayan yazıyı yazmak. Zira haber sitelerinin bu denli yükselişini de sürekli farklı konularda içerik girmelerine bağlıyorum.
Özgün yazı deyince hepimizin aklına bir konu da hiç bir yerden alıntı yapılmadan, tamamen özgün cümlelerle oluşturulan makale geliyor. Ama işte öyle değil. Ne kadar farklı ve hakkında içerik oluşturulmamış konu başlığı bulursanız o kadar özgün kabul ediliyor.
Birde merak ettiğim konu, o kadar çok hit düşüşüne dair konu açılıyor ki, acaba kimin sitesi yükselişe geçiyor? Aşağı yukarı forum da hemen hemen aynı sektörden onlarca rakip site sahibi var. Herkesin düşüyor da yükselen yok mu acaba?
Son olarak da şunu söylemek istiyorum. Sanırım bu dalgalanma ve spam sitelerin bu denli yükselişi Google tr de oluyor. İngilizce siteler de ben spam sitelerin yükselişine o kadar da şahit olmuyorum. Eskiden neyse şimdi de hemen hemen o. Yanlışsam düzeltin lütfen.